top

sisal vloerkleed besteld, prachtig , zeer tevreden

Alles snel en kleed :prachtig.

Snel geleverd en kleed is prachtig.

Heerlijke deken die heel zacht is. Wel zwaarder dan ik dacht.

Snelle levering maar wat een fantastische deken!

Wisselend

Prettig contact met medewerker over toezenden voorbeelden. Vervelend was het feit dat de levering een dag werd uitgesteld. Dit werd laat meegedeeld, had die dag al vrijgenomen.

Goede en snelle levering

Het vloerkleed is prima, de levering ging super snel. Ook de informatie mbt de levering was duidelijk en goed.

Snelle levaring, en vriendelijke jongen die het kwam bezorgen

Prima service.

Zoals afgesproken op tijd geleverd

Fantastisch!

Super mooi kleed! Heerlijk zacht en mooie kleur Hele fijne website om te bestellen en binnen een dag lag ie bij ons in de woonkamer!

Wel wat fout gegaan maar eind resultaat is goed .

Er was duidelijk intern een fout gemaakt . Maar dit werd niet duidelijk over gesproken. Paar keer gebeld maar alleen maar verteld dat ze zouden bellen als het klaar was. Maar als ik zelf niet nog eens gebeld had was het kleed nog niet gemaakt. .

prima ervaring

aangevraagde stalen snel in huis en geven een goed beeld eenvoudig bestellen van de matten via telefoon na betaling volgens afspraak na ongeveer 2 weken bericht van levering datum en tijd van levering volgens afsprak

Top. En een goede service.

Had een vloerkleed besteld, maar was toch aan de kleine kant. Na contact te hebben gehad, kon ik het meteen omruilen na een maat groter. Snelle levering en meteen de andere weer meegenomen.

Prima kwaliteit wordt volgens afspraak geleverd!

Via de website een aantal stalen aangevraagd. Op basis daarvan kon ik een passend kleed uitzoeken. Bij de bestelling aangegeven op welke dag ik het kleed bezorgd wilde hebben. Dit is prima verlopen. Het plaatsen van de bestelling ging eenvoudig. Een dag van te voren kreeg ik een SMS over de bezorgtijd. Op de dag zelf nog één en 10 minuten van te voren één. Keurige bezorger. Vloerkleed zat netjes verpakt. Na uitpakken en uitrollen was ik enorm blij en enthousiast over mijn nieuwe aankoop. Inmiddels genieten we er volop van. Kleur en kwaliteit zoals verwacht (keurig afgezoomd).

Snel en goed geleverd!

Snel en goed geleverd! Mooi kleed!

Prachtig kleed en goede kwaliteit, snel geleverd!

Mooi vloerkleed van hoge kwaliteit! Zeer tevreden over de kleur grijs-beige. Zo zacht. Vlotte levering met handige track & trace code.

Duidelijke site, snelle levering van een heel mooi vloerkleed

Alles positief

Bedrijf houdt zich netjes aan alle afspraken. Mooi vloerkleed

Snelle en correcte levering van een erg mooi product.

Geleverd vloerkleed voldoet aan de verwachting. Het bestelde vloerkleed werd super snel en correct geleverd.

Mooie kleden, prompte bezorging.

Heb nu een mooi kleed, die snel bezorgd werd.

Snel antwoord op mijn vragen

We hadden nogal wat vragen en die werden steeds heel snel beantwoord

Perfect!

2 jaar geleden het white soft kleed ‘Fay’ besteld voor in de babykamer en nog steeds is het kleed mooi. Nu bij een 2e opkomst bestellen we weer het kleed.

Snelle levering goede kwaliteit

Positief

Werd netjes te woord gestaan en gebeld toen de mat gereed was.

Werd netjes te woord gestaan en gebeld toen de mat gereed was.

Keurig afgewerkt en geleverd.

Alles naar tevredenheid gegaan.

Prachtig kleed, goede service!

Vloerkleed besteld,, ze hadden de maat niet meer op voorraad, toen hebben ze een vloerkleed een maat groter opgestuurd voor dezelfde prijs! Hele goede service en fijne communicatie! Heerlijke vloerkleden waar ik van ga genieten!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein