Keurige , vriendelijke en snelle bezorging vriendelijk te woord gestaan , toen we iets wilde weten omtrent de bezorging top bedrijf ! …Super tevreden !

foutieve levertijden op de website.

Via de website van Floorpassion een vloerkleed besteld, die de dag erna geleverd zou worden. De dag na de bestelling werd ik gebeld met de mededeling dat het vloerkleed niet op voorraad was en dat de levering ongeveer 4 weken zou duren. Na overleg, met een overigens zeer behulpzame man, kon het kleed na ongeveer 1 week geleverd worden. Hier ben ik akkoord mee gegaan. Op de afgesproken dag werd het kleed inderdaad geleverd, maar ipv een vloerkleed van 3 bij 4 meter werden er 2 vloerkleden ( aan elkaar geplakt ) van 2 bij 3 meter geleverd.

Super mooi kleed

Super mooi kleed, kwam netjes Ingepakt bij ons aan! Je ziet meteen dat het kwaliteit is!

Toppers

Besteld geleverd. Komen gewoon hun afspraken na!

Prachtig kleed en snelle levering

Eerst proef stukjes laten komen , heel makkelijk . Daarna besteld prachtig en super zacht kleed . Heel blij mee . Aanrader

Alles naar wens

Vloerkleed was precies wat ik had verwacht op basis van de foto's en omschrijving op de site. Levering was ook exact op tijd.

geweldig doen wat zij beloven !!

razend snelle levering geweldig !!

Prima service.

Prima service en houdt zich aan de maakte afspraken.

Super !

Zeer snelle en accurate levering. Kleed was exact wat we ervan verwachten, heel blij mee. Bedrijf is een aanrader!

Graag niet meer met DPD werken.

Slechte bezorging

Aanschaf van het tapijt vond in goed overleg plaats. De bezorging was slecht. Ik kreeg een telefoontje dat het tapijt van 3,50 bij 2,50 meter bij de brievenbus lag. Met tegenzin heeft de bezorger het tapijt uiteindelijk in de huiskamer laten ploffen, wilde het niet openmaken en wilde mijn oude tapijt niet verplaatsen. Zijn reden was: geen tijd. Ik beveel het bedrijf aan, maar de bezorging niet.

Vriendelijk te woord en snelle levering.

2 Vloerkleden van Mart Visser besteld via Floorpassion komen afspraken na en binnen 2 dagen geleverd kwaliteit vloerkleden en een mooie prijs en snelle levering.

Uitstekende service

Afspraak wordt nagekomen

Snelle levering , en ze houden je netjes op de hoogte

Er werd een sample toegezonden erg attent !

ik kocht een prachtig vloerkleed

eerst een dag zitten wachten op iemand die het tapijt zou brengen en mijn zoon gevraagd om daar bij te zijn,maar er kwam niemand die zaterdag. Maandag gebeld en toen bleek dat het tapijt uitverkocht was en pas rond 18 september geleverd zou worden .Ik kreeg contact met Piet Hein en heb hem uitgelegd dat ik op 14 september 80 werd en het een kadootje van de kinderen was en dat ik het graag voor mijn verjaardag wilde ontvangen Hij zou zijn best doen en dat is ook gelukt,mijn dank daarvoor. Toen het tapijt afgeleverd werd ,zei de bezorger,dat het zo fijn was dat ik een grote lift in mijn complex had ,zodat hij de rol van 3 meter doorsnede zo de lift in kon krijgen ,anders had hij hem uit moeten pakken en dubbelvouwen.Op mijn vraag of hij het tapijt voor mij kon uitrollen,dat kon dus weer niet.Ik vond alles een beetje dubbel,en heb er gemengde gevoelens over.met vriendelijke groet Janny Hoogstrate Mooijekind

Goed tapijt, goede bezoeging

Tapijt is nog mooier dan op de foto. Keurig geïnformeerd en op tijd bezorgd. Blij mee.

Supergoed en afspraken nakomend

De verschillende stalen voor de kleden van te voren gratis in huis krijgen vind ik geweldig. Zo kan je gewoon uitzoeken wat past bij de inrichting Ook de bestelling en het bezorgen vlot afgewikkeld ik ben meer dan tevreden .echt TOP floor passion.

Heel mooi kleed

Ik ben erg blij met mijn kleed, voldoet aan alle verwachtingen en de bezorging was ook super.

precies wat ik zocht en snel geleverd

Prettig meedenken via de mail. Gewenste kleed in aangepaste maat al na 3 weken geleverd.

Goed geregeld

Mooi kleed en perfect en keurig bezorgd

Vorige week zou ons vloerkleed via DPD bezorgd worden, helaas niets vernomen van hen. Contact opgenomen met floorpassion en zij hebben het fantastisch geregeld en gezorgd dat ons vloerkleed net als nog bezorgd is via een andere koeriersdienst. Top service! Ook het contact met de de medewerkster was heel aangenaam, zeer vriendelijk en behulpzaam. Nogmaals dankjewel, nu kunnen wij als nog op tijd genieten van ons kleed.

Snelle levering van een prachtig vloerkleed

Binnen 2 dagen in huis en het kleed ziet er prachtig uit. Warm, zacht en een mooie glans.

Overzichtelijkere webshop en handige stalenservice.

Duidelijke site en snelle levering. Echt de volgende dag in huis!

prachtig kleed

Iets te laat geleverd maar mooier dan ik had verwacht. Is het geld dubbel en dwars waard.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein