Alles wat ik zocht!

Lang opzoek geweest naar een groot, rond en hoogpolig zwart vloerkleed. Online bij Floorpassion deze besteld en voldeed aan alle eisen. Mooie maat, diep zwart en heerlijk zacht! Alles waar ik zo lang naar zocht en dat ook nog eens met een snelle levering. Absoluut 5 sterren voor jullie!

Super snel antwoord op vragen en zeer professionnel

Mooi tapijt

Correcte service en duidelijke informatie.

heel blij met mn nieuwe kleed

contact gezocht via de email en al heel snel een reactie. Kleed besteld en 2 dagen later lag het bij mij thuis. Eerst een staal ontvangen, maar in het echt net zo mooi als op de foto en heerlijk zacht.

Mooi kleed

Mooi kleed....mooier kleur....nette afwerking

Snel klantvriendelijk

Ik kreeg eerst een staaltje om te kijken hoe de kleuren in het echt zouden zijn. Bij het bestellen ondertapijt vergeten, dit werd probleemloos meteen mee verzonden. Prima service

Goed product voor een scherpe prijs.

En ook nog eens vliegensvlug gevoerd.

Alles netjes en snel geleverd.

Hele mooie vloerkleden . Top service.

SUER

Prima artikel, Snel en adequaat geholpen en snel pakje ontvangen

Voorraad niet aanwezig

De website geeft aan op voorraad maar is er niet en daarom niet in 3 dagen levering maar 6 weken. De site moet up to date zijn om de juiste verwachtingen te geven. Uiteindelijk tevreden met kleed en onderkleed.

Prima gegaan.

Heel snel geleverd nadat ik gebeld had om de kleur te veranderen. Ook snel medewerker aan de telefoon, geen wachttijd. Kleed is naar verwachting.

Prima bedrijf

Bestellen via site ging erg makkelijk, levertijd was iets langer, maar daarover keurig bericht ontvangen. Kleed is erg mooi.

Mooi kleed voor een goede prijs, snel in huis.

De aankoop is goed verlopen. Kleur van het fluffy vloerkleed komt goed overeen met de foto. Het was de volgende dag al in huis. Prettig dat je achteraf kunt betalen. Retourvoorwaarden zijn ook goed maar in ons geval niet nodig.

Nog niks ontvangen, waardeloze bezorgingspartner!

Ruim op tijd besteld (31-08-2023), zou volgens website product ontvangen op 04-09-2023, mail ontvangen dat productie uitloopt en dat er uiterlijk 05-09-2023 uitgeleverd kan worden. Kan gebeuren, heb ruim op tijd besteld... Maar werd niet geleverd, gebeld naar klantenservice, zouden gemaild hebben (geen mail ontvangen), zou na telefonisch contact op 07-09-2023 worden uitgeleverd (aangegeven dat ik product uiterlijk 08-09-2023 nodig had), maar door waardeloze transportpartner tot op heden nog steeds niet uitgeleverd! (10-09-2023). Kan dus tot op heden alleen mening geven over slechte levering (vandaar 2 sterren), nog niet het product...

Op tijd geleverd , super service

Super service

komt afspraken goed na.

Prachtkleed

Gisteren mijn nieuwe kleed binnen gekregen en hij is prachtig ben er heel blij mee!

Goede service, nette bezorger

Goede service, nette bezorger

Alles helemaal goed gegaan

Bestellen, leveren en product allemaal goed gegaan

Stipte levering

Stipte levering

Online eerst een proefstukje van een vloerkleed besteld. Daarna hebben we deze op maat laten maken en binnen 1 week hadden we het kleed al in huis. Helemaal perfect!! Ontzettend blij met onze keuze voor de Hamilton kleed.

Super tevreden

Snelle levering en netjes afgeleverd!!

zéér mooi tapijt

past goed bij onze meubelen en ziet er natuurlijk uit,daarom hebben we een tweede bestelt

Prachtig vloerkleed

Voor de 2 keer een kleed besteld en weer zeer tevreden. Snelle levering en het kleed wordt netjes verpakt geleverd.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein