Prachtig kleed.

Onder ons nieuwe moderne eethoek hebben wij het destino 12 vloerkleed van 200 x 290 cm liggen en deze staat het prachtig bij. Naast de actie korting hebben wij ook nog de €.15,00 extra aanmeld korting kunnen verzilveren.

Uitstekende

Heel goed! Vandaag mijn kleed ontvangen! Snelle service netjes ingepakt, prachtig kleed ! Ben echt blij met dit kleed Roza Ferro-Bloemenkleed warme uitstraling ! Apart kleed ! Blij dat ik voor dit kleed heb gekozen! En niet voor een standaard kleed! Prachtig!!!!

Heel snelle levering van vloerkleed op maat.

Vloerkleed op maat sneller geleverd dan aangegeven. Netjes de berichten van levering gekregen. Het vloerkleed is wat ik verwacht had. Mooi, stevige kwaliteit.

Super kwaliteit en snelle levering

Ben erg tevreden met mijn ronde Sandro kleed, dikke kleed met een mooie glans. Ziet er echt top uit! Ook de levering verliep soepel en volgens afspraak.

Alles prima en netjes geregeld!

Heel goede service

Heel veel keus in vloerkleden en goede dienstverlening

Supermooi tapijt

Tapijt is supermooi,zacht en vol,dik Mooie kleur,zoals op de foto op de webpagina Goede communicatie met het bedrijf,mails worden onmiddelijk beantwoord Ik ga nog een grotere bestellen voor onder de eetplaats Heel tevreden!!

Fijn dat je staaltjes kan bestellen zodat je weet wat je koopt qua kleur en materiaal

Kwaliteit uitstekend uitvoering en vervoer verdiend aandacht.

5 weken geleden een vrij groot kleed besteld na 2 dagen kreeg ik te horen dat er niet meer genoeg op de rol zat en dit minimaal een maand zou duren. Nu vandaag 28 augustus kleed ontvangen van haast 100 kg en 1 bezorger. Zelf de vrachtwagen in gegaan en met de bezorger ikzelf en mijn vrouw kleed naar binnen gekregen. ( met respect voor de bezorger ikzelf zou het ……………….) Het kleed zelf is uitstekend niets op aan te merken en voldoet aan de verwachting. Maar de totale beleving is anders dan vooraf gedacht.

100% tevreden

Ik ben 100% tevreden met het product, de prijs en de levering

Snelle beantwoording van vragen over maten en prijs

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Het op maat maken van het kleed en omzomen vakkundig gedaan..Levering zou 2 weken duren, maar kleed binnen een week thuis bezogd..

Super kwaliteit. Na levering kun je betalen via riverty. Je kan zelf bezorg datum invullen. Retour zonder reden. Maar ik heb een prachtig kleed. Dus er gaat niks Retour. Kortom alles gaat netjes en correct

Kwaliteit en snelheid

Perfect vloerkleed besteld ben er erg blij mee. Groot assortiment en snelle levering…

Erg goede service, snel, correct.

Goed geholpen met mijn vraag

Snelle communicatie en betrouwbaar

Wij hadden wat vragen over onze levering. Hier werd snel op gereageerd en duidelijkheid over gegeven. Het vloerkleed is reeds in gebruik en wij zijn we erg blij mee.

Heel mooi kleed kleuren precies zoals de foto Op tijd bezorgd

Prachtig tapijt

Tapijt is nog mooier dan de foto. Ben er super blij mee.

Goede kwaliteit voor prima prijs

Ik ben tevreden met het product. De kwaliteit is goed. Zeker in relatie tot de prijs.

Telefonisch contact gehad om advies te vragen. Medewerkster nam uitgebreid de tijd. Om alles goed uit te leggen. Heel fijn dat ze een stalen service hebben. Kleed besteld en de volgende de keurig bezorgd.

Gewoon mooi superzacht kleed

Gewoon mooi en superzacht kleed, snelle levering

Netjes geleverd op de afgesproken dag.

Op het eerste zicht goed materiaal. Hebben antislip onderkleed besteld. we gaan het wel gebruiken om onze matjes van de caravan te herstellen aan de onderkant omdat deze verduurd zijn en afbrokkelen.

Geweldig bedrijf

Kleed besteld, meteen bevestiging, alle gegevens ontvangen, levering bevestigd, op tijd kleed geleverd! Geweldig bedrijf

Heel tevreden

Snelle levering en afspraak nakomen!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein