Leveren je niet wat beloofd en schepen je af met onzin

Ik bestelde een mat op maat (150x52). Bij het nameten na ontvangst blijken de maten niet te kloppen (2 cm te lang, en aan één kant 2 cm te breed). Hierdoor past de mat niet. Op mijn klacht krijg ik als antwoord: 1 dat het vloerkleed tot op de cm nauwkeurig wordt gesneden. Onzin: de mat verloopt van 52 naar 54 cm 2 dat er vanwege risico op krimp of uitzetting een marge van +5% wordt gehanteerd. Raar: Het risico dat de mat te groot wordt, is daarmee niet gedekt. Ik kan de mat nu weggooien. Over dit risico staat niets op de site. Ik wacht nog steeds op een duidelijke reactie, zonder onzin

Ik kreeg een kortingscode maar kon deze niet inwisselen. Helaas niets gehoord na eerdere e-mail aan het bedrijf. Vandaar deze beoordeling

Mooi betaalbaar kleed, proactief persoonlijk contact, onduidelijk betaalproces.

Bestemming in eerste instantie mislukt, na persoonlijke benadering die back office alsnog besteld. Snel geleverd, staat prachtig.

Geweldig!

De site is overzichtelijk en goed te bekijken. Heel fijn dat er stalen beschikbaar zijn die je ook heel snel toegestuurd krijgt. Zo kon ik goed uitzoeken welke het beste in mijn huis past. Donderdag besteld en zaterdagochtend om half 9 lag het kleed bij mij op de vloer. Bezorgd door een vriendelijke bezorger. Ook blij met de 3 jaar garantie. Aanrader om hier te kopen.

Heel erg goed!

Mooie collectie en snel geleverd. Goede communicatie over wanneer levering is etc.

Heerlijk zacht

Zeer mooi vloerkleed. Lekker zacht

Snel en optijd geleverd

Kleden zijn zoals verwacht, levering is snel door een extern bedrijf. Dat zouden meer bedrijven moeten doen

Alles verliep heel vlot.

Zeer duidelijke mails.Nakomen van gemaakte afspraken.Zeer vriendelijke chauffeur die mijn bestelling op de juiste plaats heeft neergezet.

Goed!

Prima geregeld, snelle bezorging!

Alles goed en snel gegaan.

Bestelling en levering snel en probleemloos uitgevoerd; goede communicatie met de bezorger.

Goed.

We hebben er even op.moeten wachten maar uiteindelijk een prima service. Prachtig kleed,goeie kwaliteit! Helaas was het kleed qua kleur toch te donker in ons interieur, dus helaas weer retour.

Snelle levering en goeie service.

Helaas was de kleur van het kleed, wat na onze bestelling al de volgende dag geleverd kon worden, niet zoals wij gedacht hadden. Jammer, het was een prachtig kleed. Het mailcontact over het retour zenden ging vlot en na 3 dagen werd het weer opgehaald. Alles prima gergeld bij Floorpassion!!

Wij wilden de bestelling graag eerder geleverd hebben dan aangegeven. Dit werd direct opgepakt. Product ook zoals beschreven. Fijne ervaring.

Snelle en nette levering, goede mailcontact.

Super zeer tevreden

Fantastisch geholpen en hele goede service.

Dit bedrijf kan ik in mijn omgeving aan iedereen terecht aanbevelen. Telefonisch goed geholpen. Bij de informatie zijn wij goed geïnformeerd en bij de aflevering keurig geholpen.

Snelle levering, mooi tapijt

Maximale service en een top product.

Een goudeerlijke webwinkel met goede service. Product voldoet aan de omschrijving en prijs. Komt zijn afspraken na en wordt optimaal op de hoogte gehouden over je bestelling. Top winkel!!!!

Goede afspraken die worden nagekomen Zeer correct!

Geweldig!!!

Het verstrekken van een sample is een super idee! Op deze manier kan je goed bekijken wat bij je interieur past. Daarnaast kan je ook de structuur en dichtheid voelen. Super snel geleverd zelfs als je hem op maat laat maken. We kregen hem geleverd en hij is nog mooier dan gedacht! Kortom PERFECT!!

Een op maat gemaakt vloerkleed heeft maar een kleine meerprijs dan een standaard afmeting. En op maat gemaakt binnen 2 dagen geleverd, goed verpakt, aardige Koerier. Helemaal top dus !

Snelle en goede bezorging

Binnen 3 dagen een kleed ontvangen waar de winkel een levertijd van 12 weken beloofde...sorry winkel!

Mooi product en snelle levering

Snel en goed

Heel snel geleverd, vriendelijke bezorger en mooie kwaliteit product.

Super fijn dat je vooraf staaltjes kunt bestellen om te kijken wat het beste past. Levering van het tapijt ook super snel. Erg blij met mijn mooie tapijt.

teleurstellend

De staal van het kleed wat ik van te voren opgestuurd heb gekregen is donkerder en de juiste kleur , de kleur van het geleverde kleed is lichter en niet mooi , als ik dit van te voren had geweten had ik het kleed nooit gekocht,

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein