Zeer klantvriendelijk

Tapijt op maat laten maken en had daar vragen over. Ben echt deskundig geholpen en mijn tapijt ligt nu prachtig in de woonkamer! Ben erg tevreden.

Goede communicatie en aflevering

Goede communicatie en aflevering. Mooi product.

Geweldig kleed

Snelle bezorging en goede service en communicatie

Snel geleverd , prima kwaliteit!

Besteld en super snel in huis

Zeer tevreden over de kwaliteit van het kleed en de snelle levering. Ik kreeg de volgende dag ook al meteen een staaltje van het kleed opgestuurd. Levering duurde 4dagen ipv 2 dagen maar dat was niet erg.

Komen afgesproken dag niet na

Speciaal op zaterdag 22-7-2023 afgesproken nog geen levering gehad Gebeld probleem ligt bij de bezorgdienst Maandag erop gebeld het was niet vanzelfsprekendheid dat het dan maandag bezorgd zal worden kan ook later in de week zijn uiteindelijk werd het toch maandag Product is trouwens goed

Geweldig!

Het kleed is in het echt nog mooier dan ik dacht , heel erg blij mee ! Superrrr

Mooi tapijt

Wat een mooi tapijt! Fijn ook om vooraf stalen te kunnen bestellen zodat je een goed beeld kunt vormen over de kwaliteit van het kleed. Helaas zat er wat vertraging in de levering, maar uiteindelijk viel het toch nog mee.

Goede service en levering

Mooi kleed en zeer oed geholpen aan telefoon

Ondanks tegenwerking = zeer slechte service van Post NL geniet ik nu van uw kleed

Prima product

Uitstekende antislip!

Levering en service top

Goed product en snel geleverd

Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Er tevreden

Heel fijn dat je staaltjes kan bestellen! Na aanleiding daarvan een kleed op maat besteld wat super snel binnen was! Het is heel mooi gemaakt! Blij mee

Snel en correct.

Snelle levering na dat ik mijn bestelling had geplaatst..

Keurig bedrijf, snelle bezorging. Kan er niets negatiefs over zeggen!

Nog niets ontvangen

We zouden dinsdag of woensdag ons kleed krijgen vandaag, donderdag, nog niet ontvangen

Goeie website, mooi kleed snel geleverd

Veel gezocht, maar hier dan toch ons vloerkleed gevonden op precies de goeie maat. Goed afgewerkt en heerlijk zacht, helemaal tevreden.

Geweldig!

De ene dag besteld en de volgende dag al bezorgd! Een prachtig vloerkleed helemaal zoals we bedoelen. Super service!

Afspraken nakomend en soepele service

Een prima contact gedurende het aankoopproces, de service en retourproces. Helaas paste het vloerkleed ontwerp minder goed dan we dachten. Prijs kwaliteit verhouding is in balans. Betrouwbaar bedrijf!!

Als was heel goed gegaan echt super

Altijd super mee denkend en vriendelijk en geweldige kleden

Al voor de 2e keer kleed besteld ,ook vrienden van ons zijn super enthousiast....zou nooit ergens anders kleed kopen.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein