Prima shop

Okidoki

Mooi vloerkleed

Snelle en correcte levering. Mooie kleir en heerlijk zacht, blij mee!

Product is in orde ; leveringstermijn was wel drie maand in plaats van de beloofde drie dagen !

product is ok !

Niets geleverd op afgesproken dag⁸

Ik zou 15=07 Mijn vloerkleed geleverd krijgen maar nog niet geleverd en nog niets gehoord hierover???

Betrouwbaar en goede kwaliteit,

Dit is de tweede keer dat ik een kleed koop bij deze firma! Zeer betrouwbaar en kleed volgens verwachting! Goed verpakt! Aanrader!

zeer mooi kleed en snelle levering

zeer mooi kleed en zeer snelle levering ( binnen 1 week )

Prettig en accuraat contact voor een snelle levering!

De door mij bestelde stalen kwamen heel snel binnen. Vragen aan de klantenservice werden meteen beantwoord via de mail. De uiteindelijke bestelling van het door mij uitgezochte sisal kleed werd meteen verwerkt. Het op maat gemaakte kleed met de door mij gewenste kleur band was spoedig gereed. Snel werd ik gebeld voor een afleverdatum!! Heel blij met het hele proces!!

Snelle en vriendelijke service

Ik wilde graag een groot oker tapijt, kreeg drie samples opgestuurd om te kiezen, en daar zat een winner bij. Even gebeld om te vragen of het tapijt zeker oké was voor vloerverwarming. (Ja, alle tapijten van Floorpassion blijkbaar.) Gemeten, besteld, een paar dagen later al geleverd door een heel vriendelijke man. En: het tapijt ziet er super uit, heel mooi afgewerkt ook. Blij mee!

Prima produkt. Snelle afhandeling en levering. Zeer tevreden.

Prachtig kleed, communicatie beter

+ Het karpet wat we gekocht hebben is prachtig. De Uiteindelijke levering verliep prima. - Jammer dat na aankoop we meteen een email kregen dat het wel enige tijd kan duren eer het geleverd kon worden terwijl op de site stond binnen 2 dagen. Dan had de site even aangepast moeten worden of er een vermelding bij moeten staan dat het wel 2 weken kan duren. Dus levering kan anders zijn dan vermeld opde site. Verder prima kwaliteit.

Goede ervaring!

Ik ben helemaal blij met het super mooi kleed! Heel snel bezorgt. Kreeg alleen een berichtje van de vervoerder dat hij de volgende dag tussen 9 en 11.00 hij er zou zijn. Ik zelf moest om haf 10 de deur uit. Maar kon geen antwoord terug geven. Gelukkig hebben ze het in overleg met de buren daar onder de carport gelegt. Super opgelost!

Een prachtig vloerkleed op maat, super snel en keurig geleverd!

De door u toegestuurde stalen hebben ons enorm geholpen bij het maken van een perfecte keus. Daarnaast de mogelijkheid om het precies op maat te kunnen laten maken en dat tegen zo'n gunstige prijs! In alle opzichten zijn wij heel blij met dit prachtige vloerkleed. Uw bedrijf, uw service en uw product kunnen we ieder zeker aanraden!

Plaid

Het product is snel en correct en netjes afgeleverd en het plaid ziet er prachtig uit

Eerst een aantal stalen besteld en toen twee kleden op maat. 1.5 dag later lagen ze al in huis. Kwaliteit oogt mooi en erg snel. Fijn

Top bedrijf en top adviseur

Twan is een topper,legt heel duidelijk alles uit, zelfs m’n proef stukje van de plissé had ik binnen dag binnen, ik zal jullie zeker aanbevelen,hoop dat wanneer alles binnen komt en straks in ons nieuwe huis hangt,iknog steeds zo enthousiast over jullie ben, mocht ik ooit nog eens wat nodig zijn,kom ik zeker terug bij veneta, en wil ik Twan weer als adviseur

Makkelijk bestellen, snelle feedback over levering. Kort daarna correctie op datum levering. Uit recensies bleek dat vanaf bepaalde afmetingen levering langer kan duren dan site initieel vermeld. Eens met recensie die vraagt om dit bij bestelling aan te passen. In de veronderstelling dat levering met twee weken was uitgesteld. Tot mijn verrassing alsnog met 11 dagen naar voren gehaald. Communicatie hieromtrent zeer goed. Op dag van levering nog beter geïnformeerd, 10 min voor daadwerkelijk arriveren bericht dat ze voor de deur staan.

Alles ok

Goede kwaliteit van het product en snelle afhandeling van de bestelling.

Slecht

Niet zo zeer de producten maar de belachelijke levering..Dpd heeft nog steeds niets geleverd en geeft ook een absurde leveringstijd aan (tussen half elf en half twaalf in de avond!!!) Ik raad floor passion dan ook aan om met een andere bezorgdienst in zee te gaan..Post nl bv..

Mooi!

Bestellen ging snel, communicatie was prima en het kleed is precies zoals op de foto's. Mooie kwaliteit!

mooi tapijt, iets vroeger ontvangen dan verwacht. had u bij de bestelling direct laten weten dat het tapijt nog moest gemaakt worden en niet dat het binnen een paar dagen zou geleverd worden dan had u 5 sterren gekregen

Mooi tapijt snelle levering

Mooi tapijt ontvangen goed prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd!

Zoals beloofd

Gratis kleurstalen mogen ontvangen, en kleed zoals afgesproken op zaterdag baseballen tevredenheid ontvangen.

Goed advies. Ze sturen je liever nog een paar keer stalen zodat je niet achteraf denkt, had ik toch maar. Ook over het wanneer leveren kun je met hun goed overleggen. Bedankt Koen en Lotte

Kleden (vloerbedekking) nodig voor de caravan. Op maat te bestellen, perfect! Telefonisch nog advies gevraagd en meteen wat kunnen bijbestellen. Kortom goed bereikbaar, goede service en snel.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein