Uitstekend service, mooi product.

Heel mooi product, met uitstekende kwaliteit en prijs verhouding. Mij huis is in een stuk door veel warmer en mooi geworden.

slecht

zeer lang moeten wachten op mijn mat

Goede verkoop en nazorg

Het heeft even geduurd, maar het resultaat is uitstekend. Prettige mensen aan de telefoon.

Simpel bestellen, betalen, te late bezorging

Prachtig kleed, mag wat kosten, maar dan heb je wel wat. Lichtgewicht, handgeweven. Had zwaarder verwacht. Dessin warm en frisse aanblik. Bezorging dag te laat, zonder kennisgeving. Thuis moeten blijven, afspraken moeten annuleren. Dit is een fors minpunt. Vandaar een kleine voldoende.

Nette service

In de eerste instantie ging het niet goed 16-5 zou er geleverd worden en dit gebeurde niet. Toen ik belde werd dit direct opgelost en excuses aangeboden een dag later kwam mijn Fred van Leer kleed alsnog en wat een heerlijk kleed

Mooi kleed en service

Mooi product

Goed contact met klantanservice ivm inplannen aflevering.....

Heerlijk zacht vloerkleed

Prima service. Eerst 4 kleurstalen besteld en vervolgens keuze gemaakt. Levering was snel en heel erg tevreden over de kleur, materiaal en vooral zachtheid van materiaal.

Wachttijd

Niet op de hoogte gesteld van lange wachttijd

Prachtig artikel

Super tevreden

Super tevreden

Kwaliteit is heel mooi van het kleed

De leveringstijd was wel echt bizar lang. Besteld in februari. Halverwege mei ontvangen…. Maar uiteindelijk blij er mee

Probleem oplosser

Na problemen met een levering voor en prima oplossing gezorgd.

Top service!!

Het is moeilijk om een vloerkleed uit te zoeken, welke bij je interieur past. Mijn dochter had goede ervaringen met Floorpassion. Het is fijn, dat jullie gratis stalen opsturen. Wanneer de keuze dan nog moeilijk is, kun je nog weer meer stalen aanvragen. De levering duurde iets langer dan gepland, maar ik heb het vrijdag ontvangen en ben er heel blij mee.

Geen communicatie mogelijk, levertijden zijn +1 maand

Nadat je bestelt krijg je een mail met de mededeling dat er niet direct geleverd kan worden. Als je hierop reageert dat dit OK is en daarbij nog vragen stelt, krijg je geen antwoord. Wanneer het product klaar is krijg je weer een mail dat het product binnenkort klaar is. Het is dan maar gokken wanneer je aanwezig moet zijn voor de levering. Vandaag werd er om 7u in de ochtend gebeld dat men voor de deur stond bij het bedrijf, maar dat er niemand aanwezig was. Meermaals gevraagd naar antwoorden op mijn vragen. Nooit een reactie op gekomen.

Ik heb geduld moeten hebben om mijn plaid te krijgen, maar is keurig opgelost en een prachtige Ivory plaid siert mijn bank nu !!!!!

Slecht

Slechte communicatie, brutaal en komen de gegeven levertijden van de website niet na.

mooi plaid

Snelle reactie op vragen. Erg mooi product.

Goede kwaliteit geleverd Slechte communicatie m.b.t. levertijd.

Steeds aanmaming om te betalen terwijl er niets is geleverd,

Prachtig mooi kleed!

Wij zijn zeer tevreden over de levering en het kleed zelf, top!

snel en goed

Mooi kleed

Waar voor je geld

Snelle levering, mooi kleed. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Vloerkleed ziet het zelfde uit als dat je het online ziet ik ben tevreden

Hele snelle levering en vloerkleed ziet mooi uit

Bij Floorpassion kun je rustig bestellen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar, mooi kleed, op maat gemaakt nadat de eerste poging toch wat te groot uitviel. Afspraken worden nagekomen. Super blij met deze aanwinst!

Goed geregeld alles

Goed geregeld