Zalig kleed!

Ik ben zo onwijs blij met m'n kleed. Was bang dat de kleur niet echt grijs was maar hij is precies de kleur die ik wilde.

Bestellen en levering van product was volgens afspraak.

Het onderkleed moet nog worden gelegd, maar ik heb er alle vertrouwen in welke gebaseerd is op de heldere en duidelijke manier waarop de bestelling werd afgehandeld.

Teleurgesteld

Het vloerkleed is minder mooi dan verwacht en levensgevaarlijk glad aan de onderkant. Zijn niet blij met onze aankoop helaas.

Prima product en snel geleverd

Die 3 dagen levertijd waarmee geadverteerd wordt werd 7 dagen maar desondanks tot snel geleverd

Fijne service

We werden goed op de hoogte gebracht mbt onze bestelling, ontvingen dag van te voren een sms’je van tijdstip bezorging. Kwaliteit van het tapijt is goed, het materiaal is zacht en mooi vol. Daarnaast heeft het tapijt een ‘shiny’ effect. Wij hebben een licht beige bank en het matcht perfect met het interieur 10/10 zeer tevreden.

Op t8jd geleverd en goed verpakt.

Nog steeds niks binnen en geen reactie klantenservice

Half februari een plaid besteld, waarbij op de start pagina op voorraad stond. Blijkbaar in de productomschrijving stond leverbaar vanaf half maart. Echter is het nu eind april en nog steeds geen plaid ontvangen. Afgelopen twee weken, twee keer een mail gestuurd naar klantenservice maar tot op heden geen antwoord (ook geen plaid geleverd gekregen).

snel en betrouwbaar

Het tapijt beantwoordt aan de verwachting en de levering was snel en duidelijk.

Een vloerkleed besteld. Het werd snel geleverd, maar bleek helaas te klein. Contact gehad hoe het verder moest en afgesproken om een nieuwe order te plaatsen en bij opmerkingen de retour aan te geven. Vrijdag gedaan en op maandag een nieuw kleed en het vorige meteen weer meegegeven. Wat een topservice. Ik ben zeer tevreden.

Alles perfect verlopen

Goed geregeld!

Goed geregeld allemaal!

Heel goed, volgens afspraak geleverd

Tot 3 keer toe stalen aangevraagd en toegezonden gekregen. Uiteindelijk besloten een kleed van mart visser te laten komen. Het is prachtig en ik ben er erg tevreden mee. Een nadeel is dat de foto’s niet de werkelijke kleur aangeven waardoor het moeilijk kiezen is. De stalen helpen hier wel wat in maar het blijft moeilijk.

Redelijk goed.

Kleed is perfect, leveringstijden werden steeds overschreden, werd uiteindelijk 3 maanden!

Leveren snel

Mooie kwaliteit voerkleden

Super blij mooi product fijne service

Product komt overeen met wat je op de site ziet. Mooie kwaliteit. Bezorging super netjes .

Ruime keuze, betaalbaar, goede kwaliteit en keurig verpakt geleverd. Levertijd was helaas iets langer en de berichtgeving klopte omtrent de levering was niet juist! Toch een tevreden klant.

de timing en levering is volledig efficiënt

Goede voorbereiding voor aanschaf door foto’s te bekijken

Goede foto’s om te bekijken welke plant je wil aanschaffen en in goede staat wordt geleverd!

Prima zaak

Goede service, snelle en correcte levering. Top!

Komen afspraken niet na

Al 2 keer iets besteld zou binnen 3 werkdagen bezorgd worden maar duurde altijd 4 weken !! Pas dan jullie side aan !!

Langere levertijd, geen reactie op klacht

Veel langere levertijd dan op de site aangeven. Kleed lijkt verder goede kwaliteit, helaas precies in het midden een lelijke haal. Jammer dat er niet gereageerd wordt op mijn klacht hierover.

Vloerkleed met geheel andere kleurstelling

Het vloerkleed dat ik ontving had een heel andere kleur dan degene die ik besteld had. Bleek dat dit vloerkleed inmiddels een andere kleurstelling had gekregen maar dat dat nog niet op de website is aangepast. Iedereen die dit kleed bestelt hoort eerst een kleurstaal te ontvangen, maar dat had ik niet gekregen. Erg jammer want dit kleed vond ik niet mooi en past niet in het interieur. Het lijkt me niet zo veel moeite om nieuwe, goede foto's bij het vloerkleed te plaatsen op de website. Kost minder moeite en geld dan telkens stalen op te sturen en vloerkleden te bezorgen die je weer moet laten afhalen. De afhandeling van het retour sturen ging overigens netjes en snel. Maar uiteindelijk heb ik dus geen kleed.

Snel en correct

Op donderdag besteld en op zaterdag om 10.30 uur geleverd. Een mooi tapijt on op de juiste maat. De bezorger correct en beleeft en het tapijt tot over de drempel gebracht. Algemeen indruk zeer goed betreffende Floorpassion B.V als Van de Hoef logistiek.

Mooi kleed

Mooi maatwerk vloerkleed, goede kwaliteit!

Erg mooi vloerkleed (Out of Africa) voor de junglekamer van onze zoon. Erg tevreden mee. Vooral een groot pluspunt is, dat deze op maat gemaakt kon worden! Het is niet de stevigste, maar door de manier van vervaardigen en de nette randen is dit prima zo! Wel had ik iets meer geeltinten verwacht... maar ja, dat komt van een plaatje af.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein