Mooie tapijt en goed verpakt afgeleverd.

Tevreden met mijn aankoop

Goed geregeld

Heel fijn dat je proef stukjes tapijt kunt bestellen. Super dat dit kostenloos kan. Het enige wat ik jammer vind is dat je deze samples niet kostenloos kunt retouren. Dit is echt zonde.

Heel blij met het nieuwe kleed

Afspraken via de mail duidelijk en aflevering Allemaal vlekkeloos verlopen.

Mooi kleed, goede website, snelle levering, kortom ik ben zeer tevreden.

Mooi kleed en tevreden over bedrijf

We hebben een op maat gemaakt kleed van Mart Visser besteld (3,50 x 4,50 meter) voor onder onze bank in de woonkamer. Twee keer een staaltje ontvangen omdat ik onzeker was over de kleur, heel netjes. Bij het tweede staaltje kregen we een kortingscode, wat een fijne verrassing was. Levertijd was iets langer, maar dat komt omdat het kleed op maat gemaakt moest worden. Goede communicatie over de levering, goed verpakt en netjes in de woonkamer bezorgd. Zeer tevreden met de service, de communicatie en met het kleed zelf. AANRADER!

Prachtig kleed

Prachtig kleed maar helaas niet direct leverbaar en kwam paar weken later uit productie. Daarna spoedige en correcte levering.

Komen afspraak goed na

Goed bereikbare mensen Keurige afhandeling

Mooi kleed , mooie prijs , snelle verzorging.

Goede service, en mooi vloerkleed

Blij met het vloerkleed. Precies zoals het staaltje die wij hadden aangevraagd. Levering had wat vertraging opgelopen maar dat werd snel en duidelijk gecommuniceerd. Top!

Zeer mooi betaalbaar kleed

Zeer mooi betaalbaar kleed helaas wel paar weken moeten wachten

Verkeerd geleverd dan een flauwekul verhaal dat geleverde het zelfde effect heeft

Slappe hap verkeerde levering andere was niet meer leverbaar en dus iets anders gestuurd dan besteld en bij bellen zeggen dat het deugde is maar met andere afmetingen en met knippen . Slecht verhaal .

Perfecto

Goede communicatie omtrent levering. Gratis proefstaaltjes en vervolgens erg mooi kleed geleverd.

Top vloerkleed!

Zeer snelle bezorging op maat gemaakte vloerkleed, top kwaliteit en geweldige kleur. Zeer tevreden over alles inclusief de prijs!

Mooi kleed en prima kwaliteit.

Had een Fred van Leer kleed besteld in de kleur grijs. Was een cadeau voor mijn vrouw. Zij vond roze mooier en heb telefonisch contact gezocht met bedrijf! Zeer vriendelijke medewerker gaf aan dat zij graag een roze kleed wilden versturen! Klasse.

Uitstekend behandeld door jullie

Goed en correct behandeld

Top kleed

tevreden mens. De lente is begonnen!!!!!

zeer tevreden met mijn nieuwe vloerkleed. precies zoals verwacht, mooie kleuren. past precies bij mijn inrichting. aflevering duurde een beetje langer dan verwacht.

Mooi en stevig vloerkleed!

Iets later geleverd als gepland, maar duidelijke communicatie hierover. Het vloerkleed was voor ons op maat gemaakt en past goed!

Goede zaak

Mooi assortiment, vlotte leveringen, duidelijke website met uitgebreidde informatie omtrent hun goederen.

Betrouwbaar bedrijf! Telefonisch goed bereikbaar. Levertijd van ons kleed duurde wat langer door fabrieksonstandigheden. Telkens netjes te woord gestaan aan de telefoon en goed geholpen. Blij met het gekochte produkt!

Perfecte service en mooi kleed

Vooral fijn dat je stalen kunt aanvragen zodat je een echt goed beeld krijgt en een goede keuze kunt maken. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering en het tapijt is prachtig!

Twijfelde een beetje over de kleur van een vloerkleed .Heb gebeld en kreeg twee stalen opgestuurd waardoor het heel eenvoudig werd om te kiezen.Ben er ontzettend blij mee het is prachtig !

Goede ervaring

Een ster minder omdat het begin even stroef ging. Er was geen order uitgegaan. Na 2 telefoontjes wel goed gekomen. Na bezorging van het kleed nog een vraag gesteld via de mail. Heel snel antwoord op gekregen. Dus ja, wij zijn tevreden over ons kleed Santos 15 en over Floorpassion.

Fantastische service en prachtige kleden

Heel goed bereikbaar en flexibel, plezierig contact en topkleden

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein