Leuk

Super leuk vloerkleed alleen niet de kleur zoals verwacht. Online staat hij roze en ik heb naar mijn idee een meer paarse kleur ontvangen.

mooie kleden en goeie service. werd gebeld of ik wilde wachten tot er weer voorraad was, of dat en kleinere versie ook geschikt was. of je dat nu wel of niet wilt, het is een prima service. het was een 10 geweest als het pakket op de afgesproken dag was bezorgd. ik had gekozen voor levering op zaterdag en DPD heeft het pas maandag bezorgd. kan Floorpassion niet veel aan doen, hooguit een andere bezorgdienst gebruiken. nu had ik voor niks mijn zaterdag vrij gehouden.

Snelle levering!

Mooi kleed, snelle service

Snel geleverd, snelle reactie op mails. Erg vriendelijk

Snel geleverd en als je een mailtje stuur krijg je direct een antwoord! Aanbrengen bevelen bedrijf!

De stalen werden snel geleverd .ook de bestelling en het proces van levering werd keurig afgehandeld.

Over de kwaliteit vh kleed niets op te merken

Kwaliteit van het kleed is zeer goed. Af en toe twijfel ik een beetje over de kleur. Dit zou antraciet zijn, maar lijkt soms bruin. Verschil zie je soms met de lichtinval. Wat ik alleen een beetje vervelend vond is dat ik van het bedrijf wat het kleed kwam brengen op vrijdagmiddag om 17.15u een mailtje kreeg dat ze op zaterdag(de volgende dag)tussen 7u en 9u af kwamen leveren. Gelukkig had ik nog geen andere afspraken staan, want afzeggen werd moeilijk. Toen ik het kleed bestelde kon ik wel een dag en tijdstip invullen, maar kreeg achteraf een mail dat het kleed helaas niet voorradig was. Verder niets te klagen.

Handige service met het gratis versturen van staaltjes van het vloerkleed

Goede communicatie over de levering van het product. Product was goed verpakt en ziet er prima uit. Prima dus!!

Geweldig! Reageert gelijk op alle vragen en mails

Ook degene die kwam bezorgen ontzettend behulpzaam en vriendelijk.

Alles volgens verwachting + een uiterst vriendelijke bezorgdienst

Erg blij met het (super zachte!) kleed, ligt er nog mooier bij dan op de foto op de website.

Prima!!

Vlotte levering, fijne communicatie rondom de bezorging!

Ben heel tevreden

Kleed geweldig en de bezorging top

snelle, correcte levering, behulpzaam vriendelijk personeel

Toegankelijk bedrijf, erg behulpzaam en vriendelijk personeel. Vlotte en correcte levering

mooi kleed, goede service

Zo handig dat je een kleed kan bestellen op de maat die jij wilt of past in jouw huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd wordt. Snelle levering. Een mooi kwaliteit kleed, zo blij mee. Gratis nog een rood zacht hartjeskleed.

Super service en prachtig kleed

Enorm setvice-gericht personeel die exact weten wat er speelt bij de productie. Perssonlijke benadering en meelevend.

Tweeledig

Goed en mooi tapijt netjes geleverd door bezorger. Helaas was de leveringstermijn niet volgens de belofte op de website. 2 weken ipv 2 dagen. Heb begrip voor onvoorziene omstandigheden in het productieproces maar dat moet dan wel op de website aangegeven worden.

Mooi tapijt, op tijd geleverd

Alles ging goed: het tapijt is prachtig en heel zacht. Bovendien werd het op tijd geleverd. Fijne partij.

Heel snel.

Snelle levering, netjes.

fantastisch

eerlijke firma die je op de hoogte houdt waneer je bestelling geleverd word, en ook persoonlijk eerlijk advies geeft

Super leverancier van mooie kleden!

Na een staal te hebben opgevraagd, deze was binnen 2 werkdagen in huis, de order voor het kleed geplaatst! Keurige vermelding levertermijn en op dag van levering nog een SMS-je over het tijdsblok. We zijn zeer blij met het kleed!!

Snel geleverd met een leuk valentijns kadootje erbij Mooie kwaliteit

vlotte service

Op het wat langer wachten dan verwacht na, mochten we genieten van een vlotte service. Fijn dat we eerst stalen konden bestellen!

Beetje miskoop

Prachtig Plaid, Jammer dat het zo zwaar is en schuift steeds weg van uit de bank

Alles volgens afspraak verlopen. Mooi vloerkleed.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein