Heerlijk kleed!

Precies wat ik hoopte! Een heerlijk zacht kleed voor in m’n slaapkamer, voor als ik uit m’n bed stap. Vooraf de gratis staaltjes ontvangen zodat ik een goede keus qua kleur kon maken. De staaltjes pluisde heel erg, waardoor ik even bang was dat dit ook bij het kleed zo zou zijn, maar absoluut niet! Bezorging ging uitstekend, met goede communicatie.

Prima service!

Goede ervaringen, vanaf het bestellen van een sample tot de levering.

Goede service vlotte afhandeling prachtig vloerkleed

Goede service vlotte afhandeling prachtig vloerkleed

Super service en prachtige vloerkleden

De service die ze hebben om stalen van de kleden op te sturen is super. Daarnaast komen de kleden gratis naar je toe en retour. Wij hebben nu een kleed wat helemaal naar ons zin is. Heel blij mee!

Prima service en goede kwaliteit

We zijn prima op de hoogte gehouden van de bezorgtijden en het product voldoet volledig aan de verwachtingen

Prima kwaliteit denk ik al kun je dat pas over een paar weken zeggen. Bezorging om 07:00 is aan de vroege kant…

Komen afspraken na

Min puntje dat kleed achteraf niet direct leverbaar was, terwijl dit volgens de site wel zo was. Maar dat is prima opgepakt. En ze komen hun afspraken na!

Super snel en vriendelijk mail contact

Floorpassion reageerde vriendelijk en snel op mijn mailtjes. Levering was snel, netjes en het product is FANTASTISCH

Kan maar 1 ding schrijven, alles is top!

prima service snelle levering

zeer goed

Makkelijk te bestellen en volgens afspraak geleverd

Fijn dat je een voorbeeld kunt bestellen ,de aflevering was snel en we zijn erg tevreden, raad het iedereen aan

Alles goed geregeld

Mooi product, snelle levering

Snel en volgens afspraak geleverd, net als de gratis samples die ik voorheen had opgevraagd en ontvangen. Het vloerkleed is precies zoals verwacht, heerlijk zacht en geeft een gezellige sfeer - blij met deze aankoop!

Enorme mailchaos met verkeerde info...

Ik heb zelf een paar keer moeten bellen om te wijzen op de mailchaos. Allerlei tegenstrijdige en onjuiste berichtgeving. Het is een wonder dat het tapijt hier toch gekomen is... Jammer, want het leek me juist een aantrekkelijk bedrijf

voor de prijs een mooi kleed.

heel bij mee . en snel geleverd

kleed is prachtig!

Op verzoek eerst een staal aangeleverd gekregen die je zelfs mag houden! De bestelling van het kleed verliep vlekkeloos. Levering keurig door vakkundige koeriersdienst. Echt top!

Goede ervaring!

Voeren uit wat ze beloven!

Niet alles ging naar wens maar uiteindelijk is alles keurig opgelost.

Helaas liep alles niet geheel naar wens en bleek de voorraadindicatie ook niet accuraat. Verkeerde kleed geleverd opgehaald en juiste opnieuw in bestelling gedaan zou na 6 weken binnenkomen. Maar helaas na 8 weken nog geen kleed en hebben we maar ander kleed uitgezocht wat we met een extra korting kregen. Deze besteld en na 2 weken was die binnen en geleverd en is alles alsnog naar wens afgerond. Dus ook al duurt het soms wat langer uiteindelijk is het goed gekomen. Voor ons dus ook voor een volgende keer zeker een optie.

Goed idee om eerst staaltje te sturen vvor je beslist

Klantvriendelijk

Goed op de hoogte gehouden betreffende de levering, alleen jammer dat de levertijd niet meer aangepast kon worden.

Alles is perfect gegaan : bestelling betaling en levering . Top

Super mooie kleed Snelle en goede levering

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein