Goede kwaliteit, maar klantenbehandeling kan beter

We hebben half november een kleed besteld. Op de website stond "vandaag besteld, morgen in huis". Op zondag besteld en tijdens de bestelprocedure konden we aangeven wanneer het kleed bezorgd kon worden. Hierbij heb ik aangegeven dat het de vrijdag erna bezorgd kon worden. Vervolgens kregen we een telefoontje dat de bestelling pas na een week of vier konden worden geleverd i.v.m. productieproblemen. Na vier weken zijn we er zelf achteraan gegaan en bleek dat het nog ongeveer twee weken zou duren. Advies: pas je website aan en geef eerlijk aan wat de levertijd is. Proefstukje is wel top en zeer snel geleverd. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker. Al met al wel tevreden en een aanrader, maar communicatie kan beter/eerlijker.

top service

top geregeld allemaal. bezorging was ook top je wist bijna op de minuut af wanneer die voor de deur stond

De service perfekt, afwerking kleed kan beter.

de in de lengte gestreepte sisalkleed niet recht afgewerkte. Aan de ene zijde een bocht naar binnen en andere zijde een afgewerkte band naar binnen. Geen rechte bandafwerking, jammer.

Zeer tevreden over de vloerkleden

Snelle levering mooi product. Ik wil u aanbevelen bij mijn kennissen

Zeer positief

Allereerst een aantal stalen besteld. Echt top dat jullie dit als service gratis doen. Deze zijn keurig na een paar werkdagen bezorgd. Na aanleiding van de stalen het vloerkleed besteld. Ook dit verloopt zo keurig doormiddel van mail verkeerd met hoe de status van versturen en het bezorg moment is. Ook de jonge man van het bezorg bedrijf…een dikke 10 Ik kan niet anders zeggen dan “TOP”

Kwaliteit tegen een mooie prijs

Kleed besteld wat vlot is geleverd, kwaliteitsproduct!!

Snelle levering en een zeer goede kwaliteit vloerkleed. Aanrader!

Goede communicatie

De bestelling was op tijd

Ik vind het prettig als de besteltijden kloppen. Dit vind ik belangrijk

Na ontvangst van een sample/staal van t kleed, het kleed daadwerkelijk besteld. Top, precies wat ik gehoopt had. Het staat geweldig!

Contact na bestelling snel en vriendelijk. Was even teleurgesteld dat de levering 6 weken was, tijdens de bestelling stond direct leverbaar. Bij op maat gemaakt is er dus begrijpelijk een levertijd. Dit stond niet vermeld. Kleed voldoet volledig aan mijn verwachting!

De levering van het tapijt is veel eerder dan de geplande datum. De verpakking was prima verzorgd. De eerste bestelling makkelijk vervangen door juiste bestelling met behulp van service medewerker.

Alles prima ! Heel tevreden!

Heel mooi en kwaliteit tapijt. Zorgvuldig geleverd met transport, vooraf per mail verwittigd. Tevreden over de hele lijn!

Weken wachten op levering, steeds weer verschoven

Ik wacht nu al ruim 6 weken op een plaid dat ik besteld heb. De uiterste datum was inmiddels vertrekken maar niks gehoord. Dus zelf contact gezocht. Wordt er gezegd dat het nog eens 4 weken gaat duren. Voor de prijs die je er voor betaald echt ronduit schandalige service! Bij bestellen stond overigens gewoon een lever tijd van 1 tot 3 dagen. Als ik geweten had dat het zo lang zou duren had ik er nooit zoveel voor betaald

Nadat mijn bestelde kleed niet op tijd geleverd kon worden (ook ivm de feestdagen) is naderhand alles netjes afgehandeld door floorpassion ! Ik ben ook heel blij met het kleed

Je wordt constant goed geïnformeerd

Goede site Snelle reactie Fijn dat je gratis stalen opgestuurd krijgt Prijs kwaliteit verhouding goed 14 dagen op zicht, ook heel fijn

Klote

Kleed besteld, niet gekregen. Gebeld met de klantenservice, die weten niet waar het is. Is wel verzonden, maar kunnen niet achter halen waar het is.

Zeer slecht

Twee vloerkleden besteld á 159 euro per stuk. Zelf aangegeven op dinsdag 3 januari leveren. Op 2 januari kreeg ik een bericht dat ze uiterlijk 7 januari geleverd zouden worden. Dat werd het ook niet! Op 9 januari zelf maar een bericht gestuurd waar de kleden bleven. De volgende dag kreeg ik maar geen bericht dus tegen eind van de middag zelf maar even gebeld met ze. Hij had nig geen antwoord voor mij dus nog niet bericht. Zeer slecht stuur een berichtje onze excuses heb de vraag neer gelegd bij de desbetreffende afdeling zodra ik wat weet stuur ik u bericht. Einde van de dag toch de mail gekregen met de mededeling Woensdag kunnen we ze leveren. Toen heb ik aangegeven als u ze na 18 uur kan leveren vind ik het prima. Dat kon niet want hij gaf aan dat ze geen tijden aan kunnen geven. Dat is niet wat hun site zegt. Uiteindelijk zouden de kleden Zaterdag 14 januari geleverd worden. Alleen kreeg ik tot mijn verbazing vanuit DPD niet vanuit hun een bevestiging dat de kleden Vrijdag 13 januari geleverd zouden worden. Nou kan ik je nu al verklappen DPD levert niet in het weekend dus de beloofde dag van zaterdag 14 januari kon ook niet door gaan. Alles maar dan ook alles is fout gegaan. En ze leveren vanaf floorpassion geen enkele service!

tevreden

supermooi kleed, alles is naar wens gegaan

Erste keer dat wij iets hebben besteld en de ervaring was goed

Snel geleverd en keurig op maat gemaakt

Fijne webshop! Komt z’n afspraken na.

Betaalbare vloerkleden met een rijke uitstraling. Floorpassion komt z’n afspraken na en contact via de mail gaat ook soepel en snel. Aanrader!

Mooie loper! Helaas iets vertraging met de levering maar verder prima. Netjes te woord gestaan aan de telefoon ! Keurig de staaltjes ontvangen.

SUPER!

Het tapijt past qua kleur niet helemaal en vandaag uiterst vriendelijk geholpen bij de omruiling naar een ander tapijt. Klasse

Keuring op tijd en netjes verpakt

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein