Vantasties

Heel goed ook de bezorging heel duidelijk voor oude mensen zo als wij echt een dikke 10 supper

Super snel service

Goede service in de avond besteld super mooi vloerkleed net zoals op de afbeelding ook de kleur

Lekker zacht

Heerlijke zachte vloerkleedjes besteld waar je met je blote voeten automatisch een dansje op gaat doen!

Mooi kleed

Sneller geleverd dan verwacht, goede communicatie, chique kleed voor hele fijne prijs, echt natuurlijk sisal

Beste tapijt ooit

Ik dacht dat mensen overdreven in de review maar dat is echt niet zo. De tapijt is gewoon te zacht voor woorden !!!! Aanrader

Had met spoed een Mart Visser nodig, telefonische contact opgenomen en de volgende dag op het afgesproken tijdstip geleverd, geweldig kun er velen een voorbeeld aannemen

Prachtig kleedt!

Snelle, nette levering en een prachtige kwaliteit

Fantastisch geholpen

Goed advies Goede prijs Prachtig item

We zijn blij verrast dat onze verwachtingen werden overtroffen!

Een prachtig rond kleed, mooier dan het staaltje dat we vooraf hadden besteld. Wel spannend, want online een kleed bestellen vonden we wel spannend!! Maar we zouden het zo weer doen. Top!

Geweldig!

Ten eerste staalservice helemaal top! En daarna bezorging ook top!

Prettig

Prima geholpen en uitstekend volgen afspraak geleverd .

Fijn dat je van tevoren staaltjes kunt bestellen en kijken of het leuk vindt staan. Levering van het kleed helemaal prima.

Goede communicatie!

Uitstekende track en trace

Fantastische service voor het kiezen van een kleed

Na diverse stalen te hebben ontvangen die groot genoeg zijn om te kunnen zien of iets mooi staat in ons interieur een keuze kunnen maken en super blij met het kleed wat super zacht is. Goed verpakt en snel geleverd.

Netjes en goed behandeld

Goed gedaan

Alles was mooi op tijd en de bezorger heeft het netjes in de gang gelegd

Prima alles geregeld

Mooi vloerkleed precies op maat gemaakt en snel geleverd.

Van bestelling tot aflevering geheel tevreden…

Goed bereikbaar Goede afhandeling van van mijn vloerkleed

Helemaal top!

Precies wat ik hoopte en bezorgd zoals aangegeven. Heel blij met mij product! Top!

Echt top!!

Handig navigeerbare website, goeie (mail) communicatie en top service!

Prachtig kleed

Heel mooi kleed, licht in gewicht. Voelt als goede kwaliteit. Handig dat je kunt kiezen voor een dag van levering, jammer dat deze dan vanuit floorpassion niet nagekomen wordt en je ook geen bericht ontvangt, maar zelf hier achteraan moet. Gelukkig waren we de dag erna ook wel thuis, maar anders hadden we een probleem gehad.

Super service

Hoe fijn het is dat we een staal opgestuurd kregen van ons vloerkleed, en we dit op ons gemak konden bekijken, of het bij onze bank en vloer zou staan! Echt superblij dat we zo de keuze konden maken!

Top bedrijf en zal zeker weer bestellen bij floorpassion

Ik vind dat ze heel snel handelen en lieve bezorgers top bedrijf

Correcte en snelle levering

Goede afhandeling

Zeer content !

Binnen 2 dagen in huis en het tijdvak Vd bezorger is een uurtje !! Dus je hoeft niet 5 uur thuis te blijven. Helemaal Top dit !

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein