Prima service en snelle levering

Een prachtig kleed en goede kwaliteit. Al binnen 2 dagen in huis.

Zeer tevreden over zowel levering als vloerkleed zelf!

Heel mooi zacht vloerkleed. Precies zoals op de foto! Heel tevreden!

Fantastische service en enorm snelle levering.

Bedankt voor de goede service en snelle levering, bedrijven kunnen daar een voorbeeld aan nemen. Wij zijn er erg blij mee.

Toppie

Snelle bezorging door vriendelijke man.

Prima kwaliteit en sevice

Besteld en 2 dagen later ligt hij in de kamer prima sevice

Top service! En mooi kleed!

Heel blij met mijn mooie kleed! Hele goede bezorg- en ophaalservice en fijne communicatie met Floor Passion.

Positief

Karpet mooi van kleur. Snel geleverd. Maar twee dagen later in de aanbieding 25 euro goedkoper.

Mooie site om een vloerkleed uit te zoeken en snelle levering

Bestelde vloerkleed ziet er mooi uit erg tevreden.

Snelle serice Mooi kleed

Goede service prachtig kleed

Heb het kleed in een afwijkende maat besteld best spannend maar heel blij mee echt een aanrader

Toppers

Hele goede service , en leveren top kwaliteit!

Uitstekende dienstverlening

Betrouwbaar en zeer vriendelijke klantenservice.

Op tijd en als besteld gelverd.

Is conform mijn verwachting.

Mooi kleed

Wel lang op moeten wachten en tot 2 keer toe afspraak niet nagekomen Wel was klantenservice correct en wekte voldoende vertrouwen dat het goed zou komen.

Communicatie heel goed, product ook.

Zie hierboven

Levering op afspraak, netjes verpakt!

Mooi kwaliteit kleed met een fantastische kleur! Wij zijn happy :)

Prima kleed voor prima prijs

Na de bestelling wij eerst bericht dat de voorgespiegelde leverdatum niet zou worden gehaald, vervolgens bleek de vertraging beperkt. Prima kwaliteit kleed voor schappelijke prijs.

Vriendelijk en goede communicatie

Er ging iets mis met het de bestelling, mail gestuurd, dezelfde dag een reactie en gelijk is alles in gang gezet. En alles is naar volle tevredenheid verlopen. Erg blij met het kleed Vriendelijke chauffeur die het goedverpakte kleed bracht en heel fijn dat het tijdvak 2 uur is en niet de hele dag wachten.

ondanks moeilijke start prima geholpen.

na het bestellen van het vloerkleed e-mail bericht dat kleed pas op 14 jan geleverd kon worden. na telefonis kontact werd er alles aan gedaan om het voor de kerst te leveren. en dat is met medewerking van Koen prima gelukt we zijn dan ook we zijn zeer te speken over de servers. Gr Fam Ooijen

Allereerst stalen besteld bij Floorpassion, hierop mijn keuze gemaakt. Binnen een week lag er een heel mooi vloerkleed in huis!

Het vloerkleed voldoet aan mijn verwachtingen. Zoals de foto’s en omschrijving op de site. De verzending naar Zwitserland verliep goed vanuit Floorpassion. DPD heeft het nu druk dus duurde het een paar dagen langer voor hij er was. De communicatie ging snel en goed. Erg tevreden!

Prachtig kleed, goede communicatie en service, TOP!!!

Top kleed!!!

Super kennismaking met geweldige webshop

Nooit eerder gedacht dat ik digitaal een vloerkleed zou kopen. De bestelde staal kwam de volgende dat al binnen. Wat een goed idee! Vloerkleed de dag daarop besteld. Arriveerde op de gewenste dag keurig op tijd via uitermate vriendelijke koerier. Helemaal mooi en goed!

Vertrouwelijk en professioneel

Vlotte levering en afhandeling. Grote keuze aan producten. Aanrader!

Geweldig kleed en goede service

Bla

Marconibaan 1