Uitstekende ervaring en goed contact.

Tapijt Ross 26 besteld. Op vragen werd meteen adequaat en snel geantwoord. Wij zijn heel blij met ons tapijt.

Goede service, mooi product!

Ik heb een kleed besteld waarvan ik dacht dat het snel geleverd kon worden omdat de website aangaf dat het op voorraad zou zijn. Helaas bleek dat niet zo te zijn vanwege de black friday actie. Er werd direct, vanuit Floorpassion, over gecommuniceerd. Nadat ik daar een reactie op heb gegeven, werd er ook zeer snel geantwoord. Heel fijn! Uiteindelijk het kleed ontvangen op de beloofde datum en het is een prachtig kleed, mooie kleur en kwaliteit. Ik ben zeer te vreden!.

Supersnelle service en het vloerkleed ziet er prachtig uit! Ook persoonlijk contact is prima voor elkaar! Echt aan te raden!

Geweldige service

Ik heb vertrouwen in dit bedrijf.

Fantastische service en snelle bezorging. Is zéker aan te bevelen! Echt een aanrader!

Prachtige vloerkleed, snel geleverd!

De kleed was afgeleverd binnen een paar dagen van de bestelling, met regelmatig updates door email.

Prachtige vloerkleed, snel geleverd!

Geweldig !

Wat een top service ! Eerst proef staaltjes besteld snel binnen en daarna het kleed besteld helemaal blij mee !

Prachtig zacht kleed

Zeer vlotte levering, volgens afspraak.

Prachtig zacht kleed

Zeer vlotte levering, volgens afspraak.

Correcte levering goede communicatie

Met een kleine vertraging toch nog op tijd geleverd. Goede communicatie. Kwaliteit van vloerkleed is prima!

Prachtig warm, zacht kleed. Wat een aanwinst!

Prachtig plaid, heerlijk warm en zacht. Een echte aanwinst! Helemaal zoals weergegeven op de website en snel geleverd.

Snelle levering, prima kwaliteit en goede service!

Ons vorige kleed komt ook van Floorpassion. Dit kleed ziet er na 5 jaar nog steeds super uit, de kwaliteit zit dus 100% snor. Om deze reden ons nieuwe kleed ook besteld bij Floorpassion. Deze werd ondanks een communicatie foutje netjes binnen een week geleverd, klasse!

Snelle levering, prima kwaliteit en goede service!

Snellere levering van op maat gemaakt kleed dan genoemd.

Kleed op maat besteld, op de site stond 1 dag levertijd, leek me al stug. Kreeg direct een mail na de bestelling dat het langer zou gaan duren, maar alsnog veel eerder gekregen dan toen benoemd. Blij mee. Super fijn dat je samples kan bestellen, daardoor andere keuze gemaakt dan online gedacht.

Snellere levering van op maat gemaakt kleed dan genoemd.

Nog steeds niks ontvangen.

Kut

Nog steeds niks ontvangen.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein