Kut

Nog steeds niks ontvangen.

Prachtig warm, zacht kleed. Wat een aanwinst!

Prachtig plaid, heerlijk warm en zacht. Een echte aanwinst! Helemaal zoals weergegeven op de website en snel geleverd.

Geweldig!

Geweldig vloerkleed op maat laten maken, perfecte service en het vloerkleed ligt hier geweldig in de woonkamer. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!

Je word keurig op de hoogte gehouden over de levering, en op de dag zelf word je nog netjes gebeld van te voren hoe laat ze arriveren, goede service

Geweldige service.

Ik hebbelijk veel vertrouwen in dit bedrijf.

Snel en behulpzaam

heel goed verlopen

ik heb bij hun 2 hele mooie tapijten gekocht prima

helemaal goed perfect

hele mooie tapijt van jullie

Mooi tapijt, snelle levering

Mooi tapijt, snelle levering

Erg tevreden!!

Toch nog optijd binnen!! TOP!! Mooi plaid!! Superblij mee!!

Mooi vloerkleed

Floorpassion levert mooie vloerkleden helaas was de levering vanuit dpd zeer slecht met 4 dagen aan de telefoon gehangen te hebben. Service vanuit floorpassion was goed en vriendelijk. Er ligt nu een mooi en fijn kleed op de vloer.

Gewoon een uitstekend bedrijf met een uitstekende service

Had al direct een goed gevoel toen ik in contact kwam met dit bedrijf. We konden kosteloos een sample bestellen waardoor de keuze werd bevestigd. Het vloerkleed toen besteld en op een goede manier geleverd.

Gewoon een uitstekend bedrijf met een uitstekende service

heel positief

Correcte en heldere communicatie en jullie doen wat je belooft zowel qua product en levering als qua bezorging.

Snel, compleet en goede service

Het was er snel, netjes afgeleverd!

Vriendelijk en duidelijk geholpen.

De persoon met wie ik gesproken heb heeft goed geluisterd en antwoord gegeven. Ook heeft hij meegedacht om te kijken wat we het beste kunnen doen. Fijn.

Top service en een super mooi vloerkleed

Top service en een super mooi vloerkleed

Netjes verpakt en op tijd

Heel goed geholpem door Koen !

geen gezeur handelen

Heel goed geholpem door Koen !

geen gezeur handelen

Duidelijke site en mails

Mooi kleed goed verpakt duidelijk te volgen via de mail.

Prima contact en geweldige service.

Uitstekend.

Marconibaan 1