Prima contact en geweldige service.

Uitstekend.

Top ervaring

Het kleed is van goede kwaliteit en een redelijke prijs. De afhandeling en klantvriendelijkheid is top. Ook degene met wie ze samenwerken om het kleed af te leveren, was zeer zorgvuldig en vriendelijk, goede communicatie.

Top ervaring

Hele goede service!

Tapijt op maat besteld en op al onze vragen correct antwoord gehad. De bezorging door de vervoerder was ook zeer klantvriendelijk. Wij zijn heel blij met ons mooie tapijt!

Mooi vloerkleed. Helaas wel vertraagd, maar netjes afgeleverd volgens instructie die ik de bezorgers heb gegeven. Kwaliteit van het vloer kleed is super.

Op woensdag mijn vloerkleed besteld en deze zou op zaterdag bezorgd worden echter was de vloerkleed niet voorradig, hier netjes een mail over ontvangen.

Zeer snel geleverd

Geheel volgens de bestelling

Lang en Heerlijk geur

Het is mogelijk toe te voegen en je hebt lang en heerlijke geur

Snel geleverd en een geweldige kwaliteit

Plaid van Fred van Leer gekocht. Heerlijk zacht en warm. Kan Floorpassoin van harte aanraden

Fijn bedrijf

Fijne communicatie met floorpassion, Snel oplossen van problemen. Al met al een hele goede service.

Fijn bedrijf

Goede communicatie, snel verzonden en een prachtig kleed! (Hampton ecru) Mooie kleur en dikke kwaliteit. Ik ben er heel blij mee!

Top service en leveren prachtige kwaliteiten!

Het begint al met de stalen service, zo netjes en fijn. De levering van de bestelling verloopt ook super. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Kwaliteit van het product ziet er top uit! Op langer termijn kan ik er nog niet over oordelen….

Goed geholpen

Prima goed verpakt en verzending precies op de dag en zelfs tijd zoals aangegeven

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein