Goed geholpen

Prima goed verpakt en verzending precies op de dag en zelfs tijd zoals aangegeven

UItstekend

Goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Vloerkleed is mooier dan verwacht.

UItstekend

uitstekend

Goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Top. Vloerkleed is mooier dan verwacht.

uitstekend

Prima ervaring

De plaid is zoals afgebeeld en heerlijk zacht. Geen spijt van deze aankoop. Nog bedankt Fred HAHAHA

Top levering en super leuk kleed

Enorm enthousiast over het bestel en lever traject en natuurlijk ook met het product zelf. De print is exact zoals de online afbeeldingen en de antislip op de achterkant is een pluspunt.

Top levering en super leuk kleed

De plaid is heerlijk zacht en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen (met dank aan Fred) hahaha

Makkelijk en snel

Alles zoals verwacht. Heel fijn

Makkelijk en snel

Alles zoals verwacht. Heel fijn

Overtreft verwachting

Het bestelde plaid overtrof mijn verwachting. Hemels zacht. Alsof je onder een wolkje ligt.

Overtreft mijn verwachting

Overtreft mijn verwachtin

Overtreft mijn verwachtin

Prachtig plaid, snelle levering

Het plaid is zo enorm zacht en mooi. En zoals beloofd supersnel geleverd. Aanrader.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein