Van begin tot eind goed verzorgd

TOP bedrijf

Super service, ook advies aan de telefoon en snelle levering

Prachtige collectie en zeer tevreden over de service. Twee vloerkleden laten komen om te kunnen vergelijken (staaltjes vooraf hielpen ook bij het maken van een keuze). Een gehouden en was precies als op de foto’s op de website.

Top service, correct en snel geleverd

Ben super content met mijn nieuwe tapijt. Klantenservice is heel vriendelijk. levering was snel en correct! Hartelijk bedankt, een tevreden klant

Mijn ervaring is zeer positief. Op de website is een bestelling plaatsen duidelijk en gemakkelijk. Je hebt nog keuzes voor een datum van levering. Hoe fijn is dat met een drukke agenda. De levering is snel. Het producht is heel goed en vakkundig ingepakt. Ik heb het uitgepakt om te zien of het de juiste kleur was en dat was het. Er is veel aandacht besteed aan het inpakken en dat wordt zeer gewaardeerd. Het is een kerstkado en ben benieuwd wat ze ervan gaat vinden.

Prachtig kleed

Zijn super tevreden over het kleed en de correcte behandeling en service van het team van Floorpassion

mooi vloerkleed, goed afgewerkt, bezorging was helaas later dan beloofd

dat de bezorging twee keer is uitgesteld, is overkomelijk, maar een heldere communicatie hierover is wel fijner!

Goede communicatie

Kleed werd later geleverd. Gebeld en goed gesprek en duidelijk. Levering is top

Snelle levering. Goed product

Snel en makkelijk zaken doen

Veel opties voor maatwerk zonder extra kosten. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Denkt met de klant mee, geweldig!

Via internet een kleed kopen is spannend Maar zij maken het je op allerlei manieren makkelijk Je kan stukjes kleed bestellen om thuis te kijken en te voelen en dat allemaal gratis En als je het dan nog niets vindt, als je het kleed hebt gekocht, mag je het nog retour sturen. Dit was voor mij de doorslag. Het kleed is binnen Wordt tot in de kamer afgeleverd en had nog wel een vraag Gebeld Wat ook tot in de avond kan en kreeg overtuigend goed advies Zeer zeer tevreden Prachtig kleed mooi afgewerkt en goede kwaliteit Kortom een aanrader!!!

Snelle levering en het tapijt was net zoals beschreven

Snelle levering en het tapijt was net zoals beschreven

Nette service

Prachtige kwaliteit, mooie diepe kleur, goede foto’s

Verkeerde vloerkleed geleverd

Verkeerd vloerkleed was geleverd. Zelf gebeld en niks weer gehoord, weer gebeld en opnieuw melding gedaan. Nog steeds geen oplossing of indicatie

Matig, na 4 weken nog wachtend op kleed

In eerste instantie binnen 3 dagen kleed geleverd, bleek verkeerde kleed te zijn. Retour werd heel snel geregeld. Maar toen... wachten, mailen en nog es bellen echter na 4 weken nog steeds geen vloerkleed terwijl ik hem 4 weken geleden ook direct betaald heb. Contacten zijn vriendelijk, maar ik wil mijn vloerkleed. Hoor ook niets van hun kant.

Erg snel, punctueel en bovenal een prachtig kleed.

Prachtig kleed.

supermooi kleed

Heel blij mee

Alles in 1x goed geregeld,snel bezorgd en keurig verpakt.zijn er blij mee!!!

Heel fijn dat je eerst Sample's kunt bestellen. Op een foto is de kleur en kwaliteit natuurlijk slecht af te lezen. Op deze manier kun je de juiste keuze maken.

Snelle levering en kleed voldoet aan de verwachting

Uitstekende

Prachtig kleed, en precies op de dag geleverd. Erg blij mee, en mooie kwaliteit, in een woord TOP

Ik vond het vloerkleed mooi

Maar het waren niet dezelfdeniet kleuren als op de foto

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mooi kleed uitgekozen. We kregen een ander model geleverd ook mooi, maar niet de goede dus. Prima contact met klantenservice maar nog wel even wachten op het goede kleed.

Snelle levering en fijne kwaliteit voor een prima prijs

Snelle levering en fijne kwaliteit voor een prima prijs

Hele goede service

Klantgericht bedrijf dat de afspraken nakomt en goede kleden levert. Je kunt goed contact leggen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Super mooie kwaliteit plaid!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein