Goede en prettig contact

Het product is mooi en kwalitatief goed; is zeer aan te bevelen

perfect

snelle perfescte levering, prachtig vloerkleed

Aanbevolen!

Goede communicatie zowel op vragen , mail en telefonisch en wat je zie is wat je krijgt op de webshop. Dus ! Wij zijn tevreden!

Dit is de tweede keer dat ik een vloerkleed heb besteld en wederom weer supergoed geregeld .. Levering was binnen 2 dan en met berichtje aangekondigd . De chauffeur legde uit hoe het gaat met het transport bij retour . Echt heel netjes .. Heel tevreden ook over het geleverde! Dank hiervoor !

Goede service. Vlotten levering Mooi op gerold aan geleverd .Mooi tapijt Ben er erg blij mee Toppie. De films Hoek heeft het ook super afgeleverd App gekregen hoe laat en hij was keurig op tijd Erg vriendelijke man ..

Blij met het kleed, jammer dat levertijd na bestelling langer werd

Het kleed is werkelijk prachtig. en ook de gratis monsterservice was heel fijn. Heb het kleed besteld en kreeg bericht over de dag dat het kleed bezorgd zou worden. En twee dagen voor levering ter voorbereiding het oude kleed naar de kringloop gebracht. En toen kreeg ik helaas een dag later een bericht dat het een week langer zou duren voordat geleverd zou worden. Zat ik een week zonder kleed. De kwaliteit en de kleur zijn precies zoals het monster. En ben daar heel blij mee. Echt waar voor je geld

Verzending op afroep... of toch niet

Bij de bestelling van het vloerkleed werd aangegeven dat de verzending op afroep kon worden verzonden. Het vloerkleed (Fred van Leer Rond vloerkleed - Play Alive Blue; ZEER FRAAI overigens) is zonder overleg verleden week geleverd. In totaal als waardering dus een 6-je in plaats van een 10

Vriendelijke chauffeur.

Pakket keurig afgeleverd.

Fijn geholpen door Koen

Een goede en persoonlijke service met snelle korte communicatie lijn

Met retourneren van het product was er een goede en persoonlijke afstemming.

Alles was in orde.

Wij zijn zeer tevreden over ons vloerkleed, wij hebben een goede keuze gemaakt. Mag ik aub de gegevens nog eens om de betaling uit te voeren. danku

Snelle levering en goed bereikbaar voor vragen

Duidelijk en vlotte afhandeling,

Alles is goed gekomen door een zeer vriendelijke jongen man. Aan de telefoon.

Al lang gekeden een bestelling geplaatst. Maar ooit iets gekregen. Ik ben gaan bellen. En kreeg een zeer vriendelijke jongen man aan de telefoon. Daar de afspraak opnieuw mee gemaakt. Vloerkleed en kussens waren er binnen een paar dagen. Werd ook netjes gebeld door de koerier.. Blij met de aankoop!

Zeer goed en mooi

Prachtig vloerkleed

Zeer prettig contact en zeer mooi kleed.

Zeer prettig contact en zeer mooi kleed.

Mooi tapijt en keurig snel bezorgd

Duidelijke site, snelle bezorging, prima

Geweldig!

Mooie spullen, snelle levering, een leuke black friday aanbieding. Top.

Meer dan tevreden over kwaliteit en service

Mooi buiten vloerkleed op maat laten maken voor onze voorschool. Vragen hierover werden heel goed (telefonisch) beantwoord en afspraken werden goed nagekomen. Persoonlijke service. Het vloerkleed voldoet helemaal aan onze wensen, we zijn er erg blij mee. Zowel bedrijf als materiaal zijn een aanrader.

super kwaliteit, geweldige service!

Eerlijk gezegd had ik wat bang om via internet een tapijt te bestellen. Maar door de mogelijkheid om stalen te bestellen, heb ik de stap gezet! Alles werd prima opgevolgd, mijn vragen werden onmiddellijk behandeld, en de levering verliep buitengewoon, s morgens een mailtje met het tijdstip van levering, en een kwartier op voorhand een sms. De jongen heeft met zelfs helpen binnendragen, echt een service om U tegen te zeggen, dikke duim hiervoor. En het tapijt is prachtig, super kwaliteit en heel erg goed in prijs!! Ik heb jullie adres al aan verschillende mensen doorgegeven, en zal zelf nooit twijfelen om weer bij jullie te bestellen!

geweldige service

toen bleek dat 1 dag na levering het kleed 20 euro goedkoper was geworden en ik daar melding van maakte kreeg ik het teveel betaalde bedrag meteen teruggestort.

Prima verzorging en duidelijke info

Prima afwikkeling bij verkoop en netjes thuis bezorgd.

prachtig kleed op maat

Wij hebben een vloerkleed op maat besteld, de levering is enkele dagen uitgesteld maar steeds goed gecommuniceerd. Kwaliteit uitstekend en precies op maat. Wij zijn tevreden.

Snel antwoord en geleverd

Tevreden

Mooie kwaliteit en snelle levering

Erg goed geholpen door Koen aan de telefoon

Bestelde plaid is erg mooi en goed geholpen door Koen aan de telefoon.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein