Mooie collectie, en super snel.

Heel praktisch dat je eerst een staaltje gratis kan bestellen. Het bestellen en de levering liep op rolletjes

Snelle levering en goede kwaliteit

kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!!!!!

zoals beloofd, prachtig kleed, keurig op de hoogte gehouden en levering op de afgesproken dag. top bedrijf!!

Heel fijn!

Supertof dat jullie staaltjes sturen om een keuze te maken. Dat heeft enorm geholpen en ik ben superblij met m’n kleed. Ik wacht alleen nog steeds op een retour label om ze terug te sturen. Het is echt zonde om er zoveel te hebben die niet herbruikt worden.

Goede service: gratis samples goed bereikbaar

Meerdere keren samples opgevraagd en snel ontvangen. Klantenservice telefonisch goed bereikbaar en snelle levering, top!

Heel mooi kleed, snel bezorgd.

Mooi rond kleed zoals ik had verwacht. Vandaag bestellen, morgen leveren klopte niet. Dat was een dag of 5 later. Het bezorgen door het bedrijf zelf ging perfect.

Uiteindelijk is het goed gekomen

Na een aantal stalen te hebben ontvangen hebben wij een groot kleed gekocht. Was op voorraad en kon gelijk bezoekdag kiezen. De dag voor levering de mega bank van de kant gehaald en alles klaargezet zodat het kleed zo op de plek gelegd kon worden en toen kwam er savonds laat 1 mailtje….kleed komt niet duurt nog een paar weken. Dat wisten ze dan toch ook wel eerder. Ik had een mail terug gestuurd met daarin wat vragen maar daar heb ik nooit een reactie op gekregen. En ineens kregen we afgelopen vrijdag een mail, kleed komt morgenochtend. Werd ook niet afgestemd of dit kon of niet slechts meegedeeld. Het kleed zelf is echter prachtig en zijn we blij mee

Heel mooi kleed. Levering duurde wel veel langer dan was aangegeven op de site. Er is in eerste instantie netjes gebeld dat het langer zou duren. Toen is afgesproken dat ik weer gebeld zou worden wanneer levering gepland stond maar dat is niet gebeurd. Ik kreeg opeens een sms dat bezorging volgende dag was gepland.

Snelle levering en het vloerkleed is prachtig!

Fantastische webwinkel.

Heel veel keuze aan kleden, en Vr zeer blij met onze Vintage kleed. Prachtige kleuren en mooie kwaliteit voor een geeeldige prijs. Hele snelle levering.

De mogelijkheid om samples te bestellen is een topper omdat je dan ouderwets in handen hebt wat je koopt qua kleur en uitvoering. Ik ben superblij met mijn kleed. De samples die ik had besteld heb ik doorgegeven aan een vriendin die ook op zoek is naar een groen kleed. Wie weet. Na het verzoek vanuit uw bedrijf om niet de op maat, maar de standaardmaat van het kleed af te nemen ivm drukte, is super opgelost. De sample is ook super handig als je meubilair wil kopen waterbij moet passen.

belofte niet nagekomen

Antislip onderkleed Afmeting: 160x230 cm 1x 21% €35,00 €0,00 €35,00 Verzending & Afhandeling Bezorging op vrijdag 18/11 Het is inmiddels 20-11 maar nog niets binnen!!!

Balen!

Het vloerkleed komt totaal niet overeen met het monster. Het kleed is echt heel veel lichter van kleur als het monster. Echt balen! Waarom sturen ze niet een paar monsters, zodat je een duidelijk beeld hebt van hoe het kleed eruit komt te zien.

Veel keuze, prima service

Eerst de mogelijkheid om staaltjes thuis te laten sturen, zodat je kan zien en voelen hoe het kleed er echt uitziet. Bestelling verloopt vlot en de bezorging ook. Kortom : prima bedrijf.

Aanrader

Prima service, prachtig vloerkleed !

Snelle levering, prima kwaliteit

Binnen één week was het kleed op maat, in huis. Eerste indruk van de kwaliteit is goed, de tijd zal leren hoe het werkelijk is.

zeer tevreden

Zeer goede service

Goeie service

Heel blij met ons vloerkleed

Bijzonder goed

Vreselijk goed de informatie over bezorging en aflevering

Geweldige service!

Mooi tapijt, goede prijs en geweldige service! Zeer klantvriendelijk.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Eerst een staal aangevraagd, handige optie om een goed beeld van het product te krijgen.

Tapijt is zoals op het plaatje. Helemaal top!

Prachtig kleed & Top service

Er zou initieel vertraging zijn wbt de levering van het kleed. Aangezien we een belangrijke gebeurtenis hadden op een specifieke datum heeft Floorpassion er alles aangedaan om alsnog op tijd te kunnen leveren. Het kleed is prachting!

Erg blij met het kleed Hampton cream

Beter dan verwacht! Helaas was de ecru kleur niet op voorraad maar de cream is ook een prachtige warme kleur en staat achteraf gezien nog mooier!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein