Na keurige toezending staaltjes definitief gekozen

En karpet is als besteld, keurig verpakt en bezorgd. Tevreden koper dus

alles was oké

mm

Het was best een uitdaging een vloerkleed op maat te laten maken. Eerst een aantal stalen besteld. Uiteindelijk, de bestelling. Gisteren ontvangen. Het was een flinke bezorging 720x 320. Maar de moeite waard.

Snelle levering en een prima communicatie met de bezorger

Staaltjes vooraf bestellen en bekijken is een aanrader en goede service Kwaliteit lijkt goed. Een heerlijk zacht en dik vloerkleed

Wéér perfect!

De site is overzichtelijk, het bestellen probleemloos en je wordt keurig op de hoogte gehouden van het vervolg van je bestelling. Ook het persoonlijk (telefonisch) contact verliep erg prettig. Een aanrader!

Prachtig kleed, wij zijn heel tevreden.

Prachtig kleed, wij zijn heel tevreden.

Blij dat het vloerkleed aan de verwachtingen voldoet

Was al op pad geweest om in toonzalen een vloerkleed te vinden. Een groot op maat gemaakt vloerkleed is nog niet zo makkelijk te krijgen. En als ik er één had gevonden mocht ik hem bestellen en later komen ophalen. Leveren deden ze niet waar ik was. Ja, dan kan ik hem net zo makkelijk via internet aankopen. Maar wat zal de kwaliteit zijn? En stel het is toch niet wat je er van verwacht? Het was toch een gok. Maar ik ben heel tevreden. Heel goede communicatie over de levering ook. Super...

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Prachtig kleed, en heel snel geleverd.

Super goed

De samples waren snel binnen, aan de hand daarvan bestelling geplaatst en iok deze was er erg snel, prijs nog met de korting helemaal goed en leuk! Blij met m'n nieuwe vloerkleed!

Mooi kleed

Mooi kleed, wel wat vroeg bezorgd 7 uur ik ben alleen en kon het plastic er moeilijk afkrijgen, de chauffeur wilde niet helpen, jammer .

Zeer snel en netjes afgeleverd

Een dikke 10

Fantastisch mooi vloerkleed hele mooie dikke hoogpolig kwaliteit!

Zeer snelle levering van 6 proefexamplaren waardoor we goed het juiste kleed konden uitzoeken.

Superb fluffy carpet

I have ordered first the sample (FREE of charge), and I was able to decide on the best choice. The carpet has a gorgeous texture, it looks even more beautiful than in the picture, it is thick, very good quality. Prompt delivery and the best carpet that I could order, it is now my son's favorite place to play, roll and dance. Highly recommended. Thank you Floor Passion, you really have a passion for high quality. ❤

Hele goede communicatie en service

Mijn ervaring met Floorpassion is prima. hele goede en vlotte communicatie en levering en omruilen was geen enkel probleem Top !

Goede en vlotte service.

Voldoet aan alle verwachtingen, gewoon een aanrader.

Ik ben heel tevreden over floorpassion.

Heel klantvriendelijk personeel aan de telefoon. Denken met je mee Kwaliteit van mijn vloerkleed heel goed, kortom een tevreden klant.

Snel, vriendelijk en goede kwaliteit!

Van het aanvragen van stalen tot contact en levering een zeer goede ervaring. Overzichtelijke website, erg fijn dat stalen opgevraagd kunnen worden en contact via klantenservice zeer gericht en vriendelijk. Ook bestelproces werkte efficiënt en bezorger was erg vriendelijk. Het totaalpakket klopt. Ik zou zo weer bestellen. Tevens tevreden met het product dat geleverd is.

Mooi kleed, snelle levering

Ik ben heel tevreden met het kleed en ook met Floor passion. Goede duidelijke website en op tijd geleverd.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Prima service, prachtig tapijt

Super mooi tapijt en netjes op tijd bezorgd. Top!

Goede kwaliteit en keurig op tijd afgeleverd

Blij met ons vloerkleed !!

Het is fijn dat je stalen kunt bestellen dat maakt het makkelijker om de kleur te bepalen. Snelle levering en een goede communicatie. Goed product.

Zeer goede service

Fijne mensen aan de telefoon. Super dat de proefstaaltjes gratis zijn. Zo weet je bijna zeker dat je de juiste kleur besteld. Top

Fijn tapijt aan mijn voeten

Snel geleverd. In het echt lijkt de kleur op de kleur van het digitale plaatje. Voelt lekker onder de voeten.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein