Super en snelle service

Staaltjes ontvangen, dezelfde dag besteld en aan het einde van de week het kleed al binnen

Snel en goed

Overzichtelijk en snel geleverd

Fijn en prettig geholpen

Goed te woord gestaan en leggen alles prima uit

Helemaal TOP

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

top

tevreden

Goede service en mooi tapijt. Erg tevreden Bezorgdienst was ook erg correct. Kortom Prima!!!

Geweldig bedrijf

Floorpassion, zeer klantvriendelijk, meedenkend goed telefonisch bereikbaarheid met een hele vriendelijke adviseur. In een woord erg aan te bevelen bedrijf. Top

Klantvriendelijk

Vloerkleed was keurig ingepakt. En aangeleverd op de dag dat onze voorkeur had

Fantastisch!

Fantastisch vloerkleed besteld! Snel in huis met super bezorging!

Gewoon goed

Zeer tevreden, het kleed ziet er mooi uit mooie dikke kwaliteit prachtige kleur. Netjes afgeleverd

geweldige ervaring, op elk gebied!

Ik kwam op jullie mooie website terecht. Gebeld en overlegd met Koen. Over de kleden en over de maten die ik zou moeten hebben. Ik kreeg 3 stalen en samen met 2 anderen kwam ik tot een besluit voor 2 (identieke) vloerkleden. De volgende dag besteld, goede kwaliteit/prijs verhouding en binnen 4 werkdagen werden ze, keurig ingepakt, bij mij afgeleverd. Ik ben er bijzonder blij mee. Floorpassion is echt TOP!

Ontzettend mooi kleed

Mijn ouders hebben het kleed Viola gekocht (eigenlijk twee: een grote en een kleine). Een gezellige print, met al die bloemen. Een groot voordeel: dit kleed is mooi dun: mijn ouders kunnen met hun rollator probleemloos eroverheen rijden zonder te struikelen of te vallen. Tot nu toe houdt het kleed zich ook prima, ondanks dat het dus dun is en er zelfs met rollators op gereden wordt.

Mooi kleed. Uitstekende vervoerder!

Mooi tapijt

Om onze tapijtkeuze te weten hadden we stalen aangevraagd. Deze werden na enkele dagen bezorgd. Hierdoor hebben we een goede keuze kunnen maken om ons ideaal tapijt aan te schaffen We zijn dan ook super blij met ons nieuwe tapijt van Mart Visser en de levering was top. Afgesproken zoals aangegeven ,op de dag.. Alles vlotjes verlopen. Een correcte service . Dankjewel hiervoor! !!

Correcte aflevering mooi verpakt

Outstanding quality and service!

Floorpassion has a wide range of quality products. I bought a gorgeous wool carpet for the living room. The quality is outstanding. The customer service person was also outstanding. I was informed by phone of the status of my order. The people were so kind both on the phone and upon delivery. HIGHLY RECOMMEND FLOORPASSION!

Snelle levering van tapijt, die er zeer mooi uitziet. Ook de levering aan huis met geschatte tijd, verdiend een pluim.

Aanbod gratis stalen is erg fijn alvorens een vloerkleed aan te schaffen. Prima prijs/ kwaliteit vloerkleed.

Goed geregeld

Goed geregeld genoeg informatie over de bezorging

Product voldoet aan al mijn verwachtingen en supersnel afgeleverd

Zéér tevreden van product, levering en communicatie

Ik ben zeer tevreden van zowel de dienst en communicatie voor verkoop (bestelling van de stalen, contact bij bestelling), als de levering. Het tapijt beantwoordt helemaal aan de verwachtingen. Bij levering kon ik zelfs mijn oude tapijt meegeven. Helemaal top!

mooi vloerkleed

mooi vloerkleed maar het moment van aflevering was niet volgens afspraak waardoor het bij de buren was afgegeven.

Helemaal tevreden

Gratis samples om kleur goed te kunnen beoordelen. Mooie kwaliteit vloerkleed.

Tapijt kon niet geleverd worden. Ik ben goed op de hoogte gehouden en paar weken later keurig op tijd bezorgd.

Super mooi vloerkleed, snelle levering

Ik zocht een vloerkleed dat net iets groter was, dan de standaard maten. Bij floorpassion heb ik dat gevonden. En ook nog voor een goede prijs.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein