Prachtig vloerkleed

Ontzettend bedankt voor het leveren van het prachtige vloerkleed (Mart Visser). Het bestelproces en de bezorging waren uitermate top! Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van je verzending. Je kunt achteraf betalen, wat ik zelf heel prettig vind. Ik ga volop genieten van het kleed en beveel Floorpassion zeker aan!

Klantvriendelijk en goede informatie en kwaliteit

Al 2 maal hier een vloerkleed gekocht. Dankzij de proef stalen makkelijker om een keuze te maken.

Mooie producten, uitstekende service, snelle levering

Het gratis toesturen van de stalen is heel fijn, zo weet je bijna zeker dat je de juiste keuze maakt. Het kleed werd op de afgesproken dag afgeleverd door een goede logistieke partner. Het kleed is erg mooi en scherp geprijsd.

Snel en duidelijk in de communicatie

Fijn bedrijf

Mooi kleed

Mooi kleed. Levering precies zoals aangegeven. Helemaal tevreden.

Goede service. Verzending liep mis. 1 belletje naar Floorpassion, vriendelijk en keurig opgelost. De volgende dag ons artikel al binnen. Floorpassion heeft verder alles met de vervoerder geregeld.

Super klantvriendelijk bedrijf en werkt met een erg goede transporteur.

In een tijd dat klantvriendelijkheid vanwege personeelsgebrek/tijdgebrek onder druk staat hebben wij met Floorpassion een erg goede ervaring. Het gekozen vloerkleed bleek niet de juiste kleur te zijn. Het omruilen werd erg gemakkelijk geregeld. Deze werd opgehaald terwijl de nieuwe werd geleverd. Van Hoef de transporteur stuurde netjes een bericht en het afgesproken tijdstip kwamen ze exact na. Erg fijn als mensen afspraken gewoon nakomen, dat maak je tegenwoordig niet elke dag meer mee.

Super!!

Koop zo weer bij jullie top!!!

Prachtige kwaliteit en snelle service

Online shoppen naar een tapijt is lastig, zeker als je niet eerst kan voelen. Floorpassion heeft dat goed begrepen door de mogelijkheid om staaltjes toe te zenden. Al een jaar had ik de staaltjes in huis en nu met de koudere dagen in aantocht, toch eindelijk dat éne vloerkleed gekocht. Goede communicatie omtrent de bezorging. Op de minuut nauwkeurig werd het vloerkleed netjes verpakt afgeleverd. En toen ik het vloerkleed uitrolde en op de plaats had neergelegd.... Wauw! Wat een heerlijk kleed. Op slag verliefd. Ik lig nu liever op de grond dan op m'n bank. De kwaliteit is fantastisch.

Superb

Ik bestelde eerst de staaltjes en die waren keurig geleverd op de dag van bezorging. Na mijn staaltjes te hebben uitgeprobeerd, heb ik een keuze gemaakt. 5 dagen later precies op tijd geleverd. Normaal schrijf ik geen recensie maar nadat ik wat negatieve recensies las, was ik skeptisch. Product is van goeie kwaliteit. Floorpassion is een aanrader.

Goed tel. kontakt.

Vloerkleed was enige tijd zoek, maar naar een keer bellen was dat opgelost.

Snelle levering en antwoord

Mooi kleed, goed van kwaliteit maar toch niet ons ding helaas. Heb aanvraag gedaan voor retour. Speuren nog rond op de site.

Top service!

Supergoede ervaring met Floorpassion. Inmiddels 5e vloerkleed besteld, na een klacht over een kleed dat haartjes losliet, mocht ik m omruilen voor een andere. Bedankt Suzanne!! Ik ben Super tevreden!!!! Raad iedereen de heerlijke, zachte Fay vloerkleden aan!, onze voeten zijn blij en lekker warm! :)

Correct en vriendelijk te woord gestaan door Coen bij een telefonische vraag en een snelle, goede en correcte aflevering van het vloerkleed

Goede service, kwaliteit en dito levering

Staal werd met een vergelijkbare direct gestuurd. Productie van eigen kleed met dichte pool in lichtgrijze kleur is een unieke aanbieding. Levering binnen 24 uur bleek niet te lukken, maar werd op tijd en goed gecommuniceerd. Een dag later werd het met een gedetailleerde track& tracing bezorgd.

Snel kunnen bestellen! Op gewenste dag bezorgd. Netje verpakt. Snel handelen ,snel binnen daar hou ik van. Ik bestel daar graag weer.

Zoals steeds TOP

Ik koop nu al enkele jaren bij jullie en ben uitermate tevreden. Prijs, kwaliteit, supersnelle levering en een vriendelijke chauffeur als kers op de taart. Daarom blijft iemand dus klant bij een online bedrijf. Gefeliciteerd !

Zeer tevreden!!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Geweldig snelle levering de ene dag bestellen en de volgende dag uit bed gebeld 7.30 het kleed werd al bezorgd helemaal prima dus !!

Goed geregeld .

Na verschillende sample's aangevraagd te hebben toch geslaagd . Ik miste het ,,toegevoegde'' onderhoudsplan bij de levering .

Snelle levering en gratis staaltjes zo heb ik een goede keuze kunnen maken, Overzichtelijke levering , ik werd constant op de hoogte gehouden Een mooi kleed!!

Mooie kleden!

Prima aflevering en afhandelen van de retouren!!

niet helemaal volgens belofte.

Te weinig voorraad voor acute bestellingen.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein