prima service

omdat de kleur van het kleed toch niet paste in het interieur, moest het worden geretourneerd. Binnen een week geregeld en opgehaald door de vervoerder. Prima.

Prachtig vintage vloerkleed

Nergens zo'n mooie collectie gezien. Coen verdient een pluim.

Vloerkleed nog mooier dan verwacht.

Ik heb een aantal stalen ontvangen en daardoor een mooi kleed kunnen kiezen. Het lijkt een kwalitatief super goed kleed. Het is dik en voelt heerlijk zacht. Het kleed is nog mooier dan verwacht en heeft een super mooie glans. Ik hoop dat we er lang plezier van gaan hebben.

Nadat we diverse gratis samples ontvangen hadden, een kleed uitgezocht en deze werd netjes op tijd afgeleverd!

Mooie kwaliteit

Tapijt zoals verwacht

Prachtig kleed, keurige bezorging.

Het kleed is keurig op tijd geleverd, stevig verpakt en is prachtig. We zijn er erg blij mee.

Afspraken.

Echter had ik als bezorgdatum zaterdag 1-10-2022 opgegeven, dit i.v.m. werktijden en dagen. Natuurlijk wordt hier na gekeken en gelijk de woensdag ervoor al geleverd. Dit maakt dat het tapijt nog steeds in verpakking zit, en er al 5 dagen van de retour afgaan. Consumenten maken de bezorgafspraak niet voor niks. Bedankt voor deze service! En gelukkig waren mijn buren thuis op de dag van bezorging. Zeer professioneel te werk gegaan, geen handtekening bij aflevering nodig, mijn buren hadden een nieuw tapijt kunnen hebben. Eerlijke mensen :)

Goede ervaring

De verzorging en bezorging was erg goed, behulpzaam en vriendelijk. Het gekochte vloerkleed is prachtig. Ik ben er erg blij mee.

Prachtig vloerkleed

Wat een snelle levering, en het voldeed aan mijn verwachting.

Het was oké

Ik zou mijn kleed vrijdag binnen krijgen, tijden het bestellen heb ik juist ervoor gezorgd dat ik thuis zou zijn. Zodat mijn pakket niet bij de buren zou belanden. Wat gebeurt er mijn pakket beland bij de buren op maandag

Na een belletje is er prima gehandeld om t mooie kleed tich snel te leveren

zeer positief

snelle levering en keurig afgeleverd op de eerste verdieping als extra service. Goede uitleg in de film waardoor keuze goed te maken is.

Mijn bestelling

Ruime keuze en ook maatwerk. Alles heel netjes verlopen, duidelijke uitleg via telefoon Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden

Uitstekend bedrijf top kwaliteit

Het bedrijf is zo goed niet normaal. Laatst sprak ik met Douwe die er stage loopt en die heeft mij uitstekend geholpen, wat een top kerel is dat zeg ik kom zekers een keer terug.

Prima service/prijs/kwaliteit

Heel tevreden

Mooi vloerkleed

Mooi vloerkleed, heerlijk zacht, snel verzonden en niet duur

Uitstekend geholpen

Nadat we gebeld werden dat ons bestelde kleed niet meer leverbaar was gaf een bijzonder vriendelijke medewerkster ( Suzanne ? ) aan de ze alternatieve staaltjes zou uitzoeken en zou opsturen. Dat heeft ze prima gedaan en wij hebben een goede keuze kunnen maken. Inmiddels ligt het in de woonkamer en we zijn er heel blij mee. Wat een goede service , dankjewel.

Perfect. Vooral de levering

Ruime keuze. Keurige communicatie. Wijze van leveren is bijna briljant.

Mooi kleed

Het kleed voldoet aan mijn verwachtingen. Een minpuntje: Het vervoer: het kleed is dubbelgevouwen en toen opgerold. Gevolg: Er zitten vouwen in het kleed. Het ligt nu nog maar een paar dagen, dus hopelijk trekt het er nog uit. Verder ben ik er blij mee! Snelle levering!

Super mooi tapijt en geleverd volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Uitstekend!

Zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch te woord gestaan. Snelle levering en heel tevreden met mijn aankoop!

Betrouwbaar

Mijn tapijt zou niet meteen geleverd kunnen worden. Ik werd er netjes over gebeld en kon van de koop afzien als ik niet zolang kon wachten.

Goede communicatie en snelle levering zoals beloofd.

Goede communicatie en snelle levering zoals beloofd.

Snelle service en product voldoet aan alle wensen

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein