Top kwaliteit en service!

Eerst mooie stalen ontvangen, op basis daarvan bestelling gedaan. Prachtig vloerkleed, goede snelle service ook van het bedrijf dat leverde. Kan het iedereen aanbevelen.

Goede informatie snelle respons

Netjes verpakt Bezorgd zoals beloofd is

Mooi product

Goed product en snel geleverd: prima

Mooi vloerkleed dat past!

Door de stalenservice is een goede vergelijking mogelijk, waardoor je een doordachte keuze kunt maken. Wij zijn zeer tevreden over Floorpassion. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde.

Gratis kleurstalen, goede website, snelle levering, heel mooi kleed!

Erg goed

Snelle levering en prima communicatie

Wat je ziet is wat je krijgt

Billek in prijs. Te snelle levering. Goede kwaliteit. Laat de mogelijkheid weg om dag van levering te kiezen. De transporteur houd zich daar niet aan. Bestelling kwam dag vroeger dan aangegeven. Was niet handig voor ons.

Goede service. Fijn dat je kunt kiezen op welke dag je je bestelling wilt ontvangen.

Prachtig kleed,

Het kleed is precies wat ik er van verwacht had, eigenlijk nog mooier.

Snelle en vriendelijke service Houden je goed op de hoogte

Geweldig! Snelle en correcte service!

Eerst een gratis staaltje besteld. Vloerkleed was snel binnen en is van goede kwaliteit. Heel blij mee!

Snelle levering, prachtig kleed

Mooi zacht vlierkleed

Heel blij met dit mooie vloerkleed op maat. Super zacht en ook zo fijn dat je eerst een proefstaal kunt bestellen.

Excellent

Super snelle levering ik kon direct na bestelling dag en tijdvak van bezorging kiezen. Het vloerkleed is prachtig zelfs mooier dan verwacht.

Alles liep perfect, van bestelling tot levering was na 24 uur geregeld. De afspraken die we maakten werden keurig opgevolgd. Floorpassion is een aanrader.

Wauw. Kan niet beter.

Bestelling naar wens geplaatst. Afgeleverd op dag van keuze. Tijd levering in de vroege ochtend nogmaals bekend gemaakt. Product volgens omschrijving. Dik tevreden.

mooi tapijt tegen een redelijke prijs

gratis monsters maken de keuze makkelijk leverdatum af te spreken kortom een bedrijf dat goede kwaliteit tegen een redelijke prijs bied en service gericht is

Snelle levering & mooi kleed

Heb een prachtig groot hoogpolig kleed besteld bij Floorpassion. Eerst had ik staaltjes besteld van de verschillende stoffen en kleuren, zodat ik een goede keuze kon maken. Deze kwamen de dag erna al binnen en waren van goede kwaliteit. Vervolgens heb ik het tapijt besteld. Ook deze kwam de dag erna al binnen. Goed verpakt, vriendelijke bezorger en duidelijke communicatie.

Top service!

Ik schrijf niet vaak een review, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen en ondanks mijn specifieke wensen werden mijn kleden binnen een paar dagen gemaakt en bezorgd. Precies zoals ik bedoelde. Bezorging ging overigens ook soepel en communicatie erover was duidelijk en origineel. Nu al aan verschillende mensen aangeraden!

Fijn bedrijf, zeer klantgericht. Ook voor de bezorgdiensten dikke 10.

Het bestelde vloerkleed werd binnen twee dagen bezorgd . Echter één van de kleuren paste tóch niet helemaal goed. Retour sturen was ook binnen twee werkdagen geregeld. Écht top!

Vriendelijk te woord gestaan

Ik vroeg advies omtrent het schoonmaken van het kleed en hoe ik putjes in het kleed kon vermijden. De antwoorden waren bevredigend

Super kwaliteit en service!

Eerst 4 staaltjes besteld om te zien welk vloerkleed het beste in mijn huis past. Uiteindelijk een mooi vloerkleed uitgekozen en besteld. Binnen 2 dagen was deze in huis.

TOP!

handig om eerst proefje van het tapijt te kunnen ontvangen om een goede en passende keuze te maken. Snelle en nette levering. Vloerkleed voldoet aan alle verwachtingen

Formidabel

Prachtig tapijt, luxueuze uitstraling!! Stipte en supersnelle levering

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein