Prettig telefonisch contact. Heel mooi vloerkleed van Sisal. Keurig verpakt en bezorgd door een zeer nette en attente vervoerder.

Heel goede voorlichting en snelle service

Na aanvraag voor een staal kreeg ik diverse opgestuurd waardoor ik beter inzicht kreeg in welk vloerkleed en welke vorm (rond of rechthoekig en structuur) het beste in mijn interieur zou passen. Compliment hiervoor. Telefonisch zeer vriendelijk geholpen een aantal malen met goede uitleg. Levering uitstekend.

Prima service en snelle levering

Geweldig bedrijf men doet wat men beloofd.

Prachtig kleed gekocht en heel goed geholpen door Koen. Ik zou dit bedrijf iedereen aan raden. Vloerkleed op maat besteld en na 2 dagen lag het thuis. Heel gaaf ik ben er heel blij mee. Ik heb gekozen voor de Sandro 25 schitterend. Carla Netten

Snelle en goed verzorgde verzending...ben blij met mijn vloerkleed.

Prachtige mat

Mooi kleed, op maat gemaakt. Levering iets later dan gedacht, keurig bericht met uitleg over gekregen. Zorgvuldig verpakt. Zeer tevreden!

Op prettige wijze online een kleed kunnen uitkiezen.

Diverse stalen ontvangen en daaruit een goede keuze kunnen maken.

Prachtig vloerkleed

Helaas niet vandaag besteld en morgen in huis maar na een week wachten een prachtig vloerkleed in ons bezit. Ook gebruik gemaakt van de stalenservice, heel fijn!

Goede en attente service!

De medewerkers van Floorpassion reageren snel op vragen. Denken mee en maken heldere afspraken. Zeer tevreden met ons vloerkleed Beach Life 22.

In één woord geweldig!!

Wat een fantastisch bedrijf is dit. Staaltjes worden van tevoren opgestuurd zodat je een goede keuze kunt mkn. Dit zou ik absoluut aanbevelen omdat de kleur vd foto's op de website enigzins afwijkt. Top service!! Goed bereikbaar telefonisch, geen robot:-) Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding

Kleed top, vervoerder -10

Meteen dpd dumpen als vervoerder. Krijg om 10 uur in de ochtend mail. De buurman van nr. 15 heeft ervoor getekend en heeft het in ontvangst genomen. Deze buurman is al een week op vakantie en blijft nog een week weg. (Doelbewust liegen dat je barst) Het dpd-nietthuis-papiertje ligt niet ingevuld en verfrommeld op de stoep. Naast het tapijt van 199,- !! Toen wij beiden rond 18.00 uit ons werk kwamen !!! Mazzel dat hij er nog lag. Te gek voor woorden. Ik weet dat de werkdruk hoog is, maar dat is geen excuus voor "pleur maar neer, moeten ze maar de hele week vrijnemen en wachten en thuis zijn" Fuck dpd !!! Kleed is prachtig !!! Helemaal mooi!!

Prima kleed, goede service en mooi op tijd geleverd!

Door de stalen, wisten we goed wat we konden verwachten en de afhandeling was helemaal oké! Dat ook meteen per mail aan Floorpassion laten weten.

Selle heldere service

Levering was conform afspraak. Ondersteuning va de telefoon en mail was prima.

Dit is de tweede keer in een maand dat we een vloerkleed hebben gekocht. De eerste is zo mooi en de tweede ook. Prijs/kwaliteit is uitstekend. De service ook.

Prachtig luxe kleed.

Het kleed past precies. Het is fijn dat je meerdere maten kan kiezen. De kwaliteit lijkt goed, het kleed ziet er luxe uit. De bezorging kwam een dag later dan verwacht, maar daar kreeg ik netjes een email over.

prachtig rond vloerkleed chester 13,prima service

erg blij met het prachtige ronde vloerkleed chester 13,kwalitatief en qua uitstraling erg goed!De servicedienst is erg prettig en handelt zeer snel.

Beach Life ... een geweldig kleed

Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk dit vloerkleed heb besteld. Eerst samples en daarna half jaar nagedacht. Heb er geen seconde spijt van. Voldoet precies aan de verwachtingen. Ook goede communicatie toen hij niet op tijd geleverd kon worden.

Gewoon goed

Via site outdoor kleed op maat besteld. Simpele handeling. Kwam in redelijke termijn binnen en voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Levering was zeer snel en het produkt bevalt goed

Zeer tevreden met mijn kleed erg mooi Zou zeker weer bestellen bij Floorpassion Snelle en goede levering

Top service!

Ik heb inmiddels diverse vloerkleden bij Floorpassion gekocht. Altijd uitstekend de afspraken nagekomen.

Erg tevreden over het kleed, de snelle en vriendelijke aflevering + het contact via de mail!

Mooi kleed

Heel mooi afgewerkt kleed en goed contact over levering

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein