Na een trage start een vlot verloop

na vloerkleden die niet leverbaar waren, snelle e-mails met antwoorden.

Fijne service en heerlijk vloerkleed

Fijn telefonisch advies n.a.v. opgestuurde stalen en onze situatie, snelle service en een heerlijk vloerkleed op maat (Ross).

Met één muisklik precies gevonden wat ik zocht. !

Na jaren met plezier genoten te hebben van een sisalhennep vloerkleed wat eigenlijk na een verhuizing ietsje te groot bleek, wilde ik om weer een vaste slijtplek te voorkomen graag een zelfde kwaliteit tapijt op aangepaste maat laten maken om zodoende de mogelijkheid te hebben deze dan in de loop der tijd regelmatig te kunnen draaien. Hierin ben ik bij Floorpassion volledig geslaagd en kan ik hopelijk weer met plezier jaren genieten hiervan.

Prachtig kleed, goeie service

Erg blij met ons mooie kleed van Mart Visser. Ik had nog even telefonisch contact opgenomen over de levertijd. Heel fijn geholpen en het kleed was snel binnen. Van te voren een paar staaltjes gekregen om kwaliteit en kleuren te bepalen, heel fijn! Ook transport heel goed, de verpakking was licht beschadigd, maar dat hoefde ik zelf niet eens te noemen. Werd direct benoemd, foto’s gemaakt en wat ik moest doen als het kleed beschadigd was (wat niet zo was gelukkig). Het kleed staat prachtig! Mooie kwaliteit en precies op maat kunnen laten maken waardoor hij goed past.

Zeer klantvriendelijk

Ons bestelde kleed was niet op voorraad Ondanks dat dat op de site stond maar de service is echt heel goed!! We werden goed op de hoogte gehouden en een prima logistiek bedrijf kwam t afleveren! Overigens ook een hele aardige man die eigenlijk boer is maar erbij moet werken om z’n gezin te onderhouden…… Ik ben zeer tevreden

Positieve ervaring

Goede service en communicatie

Mooi kleed en perfecte bezorging.

Mooi kleed en perfectie bezorging.

Prachtig kleed, snelle levering, erg blij mee.

Mooie vloerkleed,goede kwaliteit en zeer snel geleverd.top

Mooi kussen is het waard.

Alles naar wens verlopen.

Ongezien mijn vloerkleed besteld dus dat was wel even spannend! Maar het is een prachtig vloerkleed, mooi van kleur en lekker zacht. Het bestellen en bezorgen is allemaal perfect verlopen dus ik ben een tevreden klant!

Goede service en top kwaliteit

Heel blij met floorpassion. Allereerst staaltjes kunnen bestellen, waardoor we de beste kleur konden bepalen. Besteld, binnen 2 werkdagen werd het kleed geleverd. Ook over de levering was ik zeer tevreden, track en trace zodat je precies weet hoe laat ze er zijn + een belletje van de chauffeur. Aardige chauffeur dus al met al zeer goede ervaring met floorpassion. Aanrader!

Goede service en een mooi kleed

Al een hele tijd was ik op zoek naar een betaalbaar groot rond vloerkleed. Met de stofstaaltjes heb ik mijn keuze makkelijk kunnen maken. Goede communicatie met de klantenservice over de levering van het vloerkleed ivm verhuizing. Erg tevreden, bedankt!

Levertijd duurde iets langer dan op de website stond, maar werd perfect op de hoogte gehouden. Uiteindelijk een heel mooi kleed liggen. Top gedaan.

Zeer klantvriendelijk

Prima te woord gestaan, niet moeilijk te bereiken, bellen ook snel terug. Aflevering door een zeer vriendelijke chauffeur die ook nog eens op tijd kwam, dat maak ik vaak anders mee. Enige wat ik jammer vind is dat er niet een showroom is waar je een en ander kunt bekijken, maar de maar de toegezonden stalen van kleden vergoeden veel.

Uitstekende dienstverlening

Ik heb op alle fronten positieve ervaringen metFloorpassion. Makkelijk bestellen, snelle levering en nu het artikel helaas terug moet een aardige medewerker en snelle retourverwerking. Hier kom ik beslist terug!

Mooi kleed

Ons kleed is na een dag op tijd bezorgd. We zijn er blij mee.

Goed geregeld

Alleen wel veel mails in het gehele traject

Prachtig vloerkleed, heel handig dat je van tevoren stalen ervan op kon laten sturen v

Eerst twee stalen van de vloerkleden die we mooi vonden gratis op laten sturen. Heel handig, zo krijg je toch een beter idee van de kleuren en de textuur van een kleed. Vervolgens kregen we het verkeerde kleed toegestuurd, maar dit werd zeer professioneel en snel opgelost. Prima service.

Erg blij

Erg blij ,, super mooi kleed . Snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden over de levering

Mooi dat je een gratis sample kan aanvragen, dit heeft mij over de streep getrokken. Goede service en duidelijke communicatie wat beterft levering.

zeer klantvriendelijk

mooie service, goed te bereiken en zeer klantvriendelijk.

Correct afgehandeld met de retouren!

uitstekend

nvt

Snelle levering en vooral hele goede service van de klantendienst!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein