Snelle levering. Mooie producten

Mooie producten

Ik durf niks meer te bestellen

Ik had een datum afgesproken voor levering. 3 dagen eerder werd het vloerkleed tegen mijn voordeur gezet zonder een melding en ik was een paar dagen weg. Hij wordt als het goed is vandaag opgehaald worden voor retour maar krijg geen track&tracé, ik heb gebeld naar floorpassion en ze hebben nog geen idee hoe laat ze komen. Dus ik kan de deur niet uit, zit de hele dag te wachten. Misschien tijd voor een nieuwe vervoerder

schitterend

helemaal ok

Geweldig vloerkleed en service!

Eerst had ik verschillende stalen besteld, daar heb ik mijn favo gekozen en mijn afmeting besteld. Ik zou het die zelfde Donderdag binnen krijgen omdat het op voorraad was. De volgende dag krijg ik bericht dat het toch niet op voorraad en dat ze mij een groter afmeting konden aanbieden. Ik dacht dat is een lekker makkelijk trucje moet ik ook nog meer gaan betalen?! ( negatieve gedachte i know maar zo werkt het tegenwoordig) Bleek dat ze daadwerkelijk de grotere afmeting gratis wilden aanbieden omdat ze inderdaad een foutje hadden gemaakt. En op Donderdag kwam er een geweldig mooi kleed binnen van hoge kwaliteit in de perfecte kleur, Wat een fijne ouderwetse service… dank Floorpassion …!!

Zeer teleurstellende ervaring - bestelling nooit ontvangen!

Ruim een maand geleden heb ik 2 vloerkleden besteld bij. Volgens de website was het ene vloerkleed gewoon op voorraad, en op de andere zou ik 2 weken moeten wachten, dus ik verwachtte een redelijk snelle levering. Helaas is dit totaal niet het geval gebleken. Tot op heden heb ik beide vloerkleden nog steeds niet ontvangen. Ik heb inmiddels drie keer contact opgenomen met de klantenservice, en elke keer werd mij verteld dat de levering weer met twee weken is vertraagd. Dit is bijzonder frustrerend en toont aan dat er weinig transparantie en efficiëntie is in hun voorraad- en leveringsbeheer. Na meer dan een maand wachten heb ik uiteindelijk besloten om de bestelling te annuleren. Dit had veel eerder moeten gebeuren, maar ik hoopte telkens dat de beloofde levertijd nagekomen zou worden. Ook konden ze bij de klantenservice geen uitleg geven over waarom iedere medewerker elke keer weer verkeerde informatie met mij deelde. Al met al een zeer teleurstellende ervaring. Ik zou floorpassion niet aanraden als je op zoek bent naar betrouwbare en tijdige levering van je bestellingen.

Klanten service is erg goed

Mooi vloerkleed maar wel even op gewacht

Op de website stond dat vloerkleed op voorraad was. Ik kon zelfs de leverdatum kiezen. Maar helaas was dat niet zo. Ik kreeg wel netjes een mail dat het langer kon duren en dat het voor eind mei geleverd zou worden. Dat is ook zo gegaan. Vloerkleed was goed verpakt en het uiteindelijke resultaat mag er zeker zijn. Ben er erg blij mee.

Helemaal top!

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, je wordt goed op de hoogte gehouden via mail en het kleed ziet er precies zo uit als op de foto!

Helemaal goed

Ik had nooit eerder iets besteld bij Floorpassion. Maar het tapijt is fantastisch, de levering was helemaal zoals aangekondigd. Erg blij met de hele ervaring

Prettig

De toegestuurde staaltjes waren groot genoeg om de juiste kleur te kunnen kiezen. Het bestelde kleed werd vlot bezorgd. Ik ben er blij mee.

Enorm veel keuze, goede kwaliteit voor een prima prijs

Ik ga altijd het liefst naar een winkel om iets te kopen. Maar ja voor een vloerkleed.... waar moet ik beginnen ??? Toch online gaan zoeken en al snel kwam ik op de site van Floorpassion. Ik zag dat je ook staaltjes gratis kon bestellen. Helemaal top! wij hebben de staaltjes een paar dagen op de vloer in de woonkamer gelegd. Wij konden daarna een goede keuze maken omdat wij de staaltjes hadden gezien bij daglicht en avondlicht. Wij hebben een kleed op maat laten maken en hij werd binnen 3 weken netjes thuis bezorgd. Mooi afgewerkt en echt super mooi!!!!

Tevreden!

Dik tevreden! Snelle levering na bestellen van het tapijt op maat. Wordt netjes gecorrespondeerd. Chapeau!

Mooi tapijt met een interessante korting. Prima dienstverlening en levering. Het tapijt is geweldig!

Tapijt ziet er prima uit

Geleverd zoals afgesproken

Snel, goed verpakt.

Dat het echt dagene is wat ik in gedachten had. Super!

Fantastisch kleed precies als op de foto

Geen teleurstellingen een prachtig mooi "rijk" uitziend kleed.

Makkelijk bestellen, duidelijke sampels, super mooi kleed.

We hebben van tevoren 4 sampels aangevraagd. Die kwamen al snel binnen. Het kleed werd ook snel geleverd en ziet er super mooi uit. Helemaal tevreden.

Duidelijke site, snelle service!

Fijn dat je gratis staaltjes kunt aanvragen die het gemakkelijker maken om de juiste keuze te maken. Mooie producten voor een prima prijs/kwaliteit-verhouding!

Gewoon goed

Gewoon goed.

Duidelijke site

Levering staaltjes niet volgens omschrijving site. Schoonmaken kleed bij vlekken. Geen bericht van vervoerder wanneer hij zou komen wat wel in de mail van Floorpassion staat.

Goede kwaliteit en service

Levertijden kloppen niet !

Aantal jaar geleden een kleed gekocht en zonder problemen in gebruik genomen. Contact was goed en daarom besloten hier weer te bestellen. Kleed besteld van Mart Visser ruim €700 weliswaar duurder dan bij de concurrent maar had het kleed snel nodig en zij konden snel leveren. Middag voor de levering mail ontvangen dat kleed pas 3 weken later zou komen terwijl er maandag foto’s gemaakt worden van mijn huis voor verkoop. Op geen enkele manier krijg ik antwoord of ik het kleed kan annuleren omdat ik hem nu ergens anders kan gaan ophalen in de winkel. Volgens de website is het kleed nog steeds binnen 2 werkdagen leverbaar !

Bijzonder mooie stofmix en ontwerp

Wat een prachtige stof combinatie. Ik denk wel een van de mooiste ontwerpen die ik heb gezien in vloerkleden.!!! Heel blij met de 2 ronde Finesse .

Prijs/kwaliteit top!

Makkelijke site, goede prijs, keuze en service!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein