Prima vloerkleed snelle levering

Tot op heden bevalt vloerkleed prima. Heel snelle levering. Wat kwaliteit betreft nog even slag om de arm. Vandaar 4 * ipv 5 *

Top service!

De gratis stalen service is perfect zodat je thuis op je gemak kunt kijken wat het beste bij je interieur past. Een mooi kleed uitgekozen en binnen 2 dagen bezorgd, blij mee!

Iets langer moeten op wachten dan vooropgesteld

Tapijt werd omschreven als vandaag gekocht, morgen in huis. Uiteindelijk bleek het uiterlijk 11 juni te zijn. Geen probleem, ik kan wel wachten op een tapijt. 11 juni nog niets gezien dus maar eens gemaild. Uiteindelijk 23 juni ontvangen. Later dan verwacht dus maar er zijn ergere dingen. Kwaliteit tapijt is wel zoals verwacht. Dus wij tevreden.

Prima, mooi kleed

Het werd een paar dagen later geleverd dan was beloofd, maar de communicatie was prima. Ben er blij mee!

Uitmuntend

Telefoontje om toelichting, keurig geholpen, dezelfde dag bestelling geplaatst, na twee dagen in huis.

Supersnel maatwerk

Lang gezocht naar een leverancier voor matten. Na wat zoekwerk hier uitgekomen en zeer tevreden met het resultaat!

Snelle levering, vriendelijk, professioneel. Zeer tevreden, prima service. Top!

Snelle levering, mooi product

Doordat we een eerst een staaltje konden aanvragen hebben we met vertrouwen de bestelling kunnen doen. Heel fijn dat het kleed dezelfde week in de kamer lag en we ervan kunnen genieten .

Perfecte service

Direct antwoord op mijn mail. Bestelling geplaatst en vorige dag bezorgd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top!

Snelle levering.

Zeer snel en netjes geleverd We zijn zeer blij met het kleed Een aanrader

Perfect!

Very quick delivery - next day. The delivery service sent me 3 messages to update when exactly they come. The quality of the carpet is great! Absolutely loved it! Thank you very much!

Ervaring was goed en is totaal niet veranderd!

Twee jaar geleden de eerste bestelling, Door de goede service van de 1ekeer nu weer bestelling gedaan. Resultaat en bezorging weer prima voor elkaar! Compliment

Excellent service

Good experience with floorpassion

Helemaal goed.

Online besteld ,datum geselecteerd en is vervolgens ook op die dag bezorgd door vriendelijke bezorger .

Snelle levering en goede communicatie

Kleed online uitgezocht.Eerst bekeken via de snel gratis toegestuurde staal. Via de site kleed besteld en fijn dat dat ook in een aangepast maat kon. Goede communicatie over de levering. Het kleed is goed en netjes afgewerkt. Echt helemaal naar mijn zin.

Bestelling en aflevering gingen zeer vlot. Mooi kleed. Voldoet aan mijn verwachting.

mooi geleverd

Helemaal top ...

De kleur klopt zoals vermeld op de site . De communicatie over de levering zoals datum enz was heel.duidelijk . De firma die de levering deed was echt voortreffelijk tot op 10 minuten nauwkeurig. Een sms'je dat ze eraan kwamen. Top top top...

Prijs kwaliteit

Prachtig vloerkleed

Heel netjes geregeld

Snel ,goed geholpen en ze liggen prachtig ,heel blij mee

Snel bezorgd

Toen ik hem uitpakte bleek hij niet 2.30m dat vond ik wel vreemd

Klantvriendelijk bedrijf

Tot op heden alleen maar positief over Floorpassion. Zeer vriendelijk aan de telefoon, houden zich tot nu toe aan de gemaakte afspraken

Prima service!

Ik ben zeer tevreden over Floorpassion! Ik heb het vloerkleed op maandag besteld en op woensdag ochtend werd het al geleverd! Je word goed op de hoogte gehouden over de levering, en de kwaliteit van het vloerkleed is echt top!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein