volgens afspraak geleverd top

Jammer dat uit de beschrijving niet duidelijk genoeg was dat de laatste cijfers van het bestel nummer betrekking hadden op de diameter eindstuk uitlaat 80 of 102 mm! ik dacht de diameter van de demper... had liever een sierstuk van 80 mm gehad..

Kort voor 17:00 besteld en volgende dag reeds geleverd!

Bestellen was gemakkelijk, uitgebreide betalingsmogelijkheden, snelle levering. Geen contact met klantenservice (nodig) gehad.

heldere site correct afhandeling.

kwitalteit prima

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Vlotte service

Goed product met duidelijke uitleg + info

Product is zoals omschreven en ik ben er heel tevreden mee! Daarnaast waardeer ik het dat je van voldoende informatie en uitleg wordt voorzien over het product en hoe deze te installeren.

heel snel bediend geweest , prachtig !

De bestellings is snel aangekomen . Ook tevreden met de keuzemogelijkheden voor auto tuning , iets wat heden niet meer frequent voorkomt . Maar als je geen grijze muis wil zijn , heb je graag wat auto style -tuning!

Pasvorm goed en snel in huis

Perfect product.

Snel en netjes geregeld

Bestelling geplaatst en deze is snel opgepikt. Bedrijf communiceert goed en levert op tijd.

Snel en makkelijk bestellen

Snel en makkelijk bestellen en verzonden. Goeie prijs.

Umständliche Lieferung

Laut Beschreibung der grösste in beneLUX Aber eine Lieferung kann man nicht nach LUX machen, sondern nur umständlich über einen Freund in BE

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima, correct en snel

Prima.....

Sérieux

Site très sérieux vite livré merci

Prima geregeld

Fijn bedrijf om iets te kopen

Correcte levering

Correcte en snelle levering. Een voorafgaande mail werd ook onmiddellijk beantwoord.

Perfect product

Bumper beschermer is perfect sluit goed aan en makkelijk te plaatse

Een lichtpuntje

Snelle levering en keurig verpakt. Volgende keer maar voor 4 kleine lampjes in een brievenbuspakje doen ipv een grote doos met opvulpapier.

Netjes geleverd maar wel iets te veel betaald plus minus 18 euro voortaan beter kijken en vergelijken

viel tegen

past niet over de oude antenne heen , graag retourbetaling . artikel vrijdag 13 jan retour gestuurd .

Service au top ! , je recommande fortement les pièces sont de bonne qualité , seul problème pour ma part après avoir commandé une lame de pare-chocs pour ma leon 5f , ces quel n'est pas pré forer donc ajustement es nécessaire

Ayez confiance

Ayez confiance très bon avis

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Levering op zeer korte termijn. OK

Snelle bezorging

Product is anders dan afgebeeld op jullie website en YouTube Verpakking kwam beschadigd aan maar zit zou ook door het bezorg bedrijf gebeurd kunnen zijn

snel en goedkoop

snel, goedkoop en kwaliteit

Jeverweg 12

9723 JE Groningen

Over AutoStyle

AutoStyle is de grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux. Dé specialist op het gebied van autotuning en cardesign. Meer dan 50.000 auto-onderdelen eenvoudig, snel én veilig online te bestellen. Van spoilers, bumpers, uitlaten en wieldoppen tot xenonverlichting, audiotuning, sportsturen en sportstoelen. Naast onze eigen merken en stylingsets verkopen wij o.a. Sparco, Samco, Simoni Racing, K&N, Koni, H&R en Dynamik. Onze klantenservice staat natuurlijk altijd klaar voor technische vragen, tips, mogelijkheden en voorwaarden. Bezorgen en retourneren van uw bestellingen gebeurt met veel zorg en precisie. Niet goed? Geld terug! Duidelijk. Veel kijk- en shopplezier.