Nog niets ontvangen

Jullie vragen mij om de ervaring maar helaas ik heb nog niets ontvangen gr. Peter Seiger

Stoelen zoals op de site

Super tevreden

Makkelijk te bestellen op duidelijke website en mijn bestelling was er snel. Prima geleverd in een goede verpakking.

Super fijn, persoonlijk en warm contact. Ik heb een marmeren bistro tafel gekocht hier en ze brachten hebben het voor me in de keuken in elkaar gezet. Gelijk heel gelukkig aan gelunched. Denken met je mee en doen het met heel veel plezier.

Exceptional customer service

The table we ordered was broken, but they responded immediately by collecting the table, repairing it and delivering it within a week. Superb personal customer service and the table looks beautiful.

Prima webwinkel

Deze webwinkel heeft de zaakjes wel goed voor elkaar. Als ik iets voor in huis of in de tuin nodig heb ga ik zeker eerst hier kijken.

Super blij met mijn nieuwe bureau!

Ik heb hier een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau besteld en ben er echt super blij mee. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk en het werd zelfs sneller geleverd dan ik verwacht had. Voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Ga zo door!

Geweldige service, hele mooie stoelen, fijne levering

Erg tevreden over mijn aankoop bij Vriesenco.

Erg blij met mijn nieuwe stoelen. Makkelijk online besteld en erg snel in huis. In één woord Top!!

Prima service. Erg tevreden

Na gesprek via messenger . Informatie over de tafel gekregen waar ik naar opzoek was. De tafel kon gemonteerd geleverd worden en dat was erg prettig Binnen twee dagen gebracht bij mij thuis,

Precies wat we zochten voor een goede prijs en een snelle levering

Ik was op zoek naar een specifieke stoel voor mij onze al eerder gekochte tuintafel. Ik vond deze bij VrieSenco. We kozen voor VrieSenco in verband met de combinatie van prijs, snelle levering en de goede website. De levering was ook snel en de stoelen helemaal naar wens.

Alles prima geregeld.

Van bestellen tot bezorging is bij dit bedrijf alles goed geregeld. Wij hebben geen opmerkingen en zouden willen dat meer bedrijven zo zouden omgaan met hun klanten.

Wat een goede service en vriendelijke behandeling

Het mooie tuin tafeltje werd voor mijn moeder netjes bezorgt nadat er een tijdstip was afgesproken. Gezien de leeftijd van mijn moeder werd het ook nog voor haar in elkaar gezet en in de tuin geplaatst. Wat een fijne ouderwets goede service.

Netjes geleverd

Vlotte levering, mooie prijs

Prefeckte firma met grote servicegraad.

De persoonlijke benadering is perfect. Snelle bezorging van het product naar huisadres,

Perfect geregeld en goed op tijd.

Aardige bezorger die netjes uitlegde hoe ik de tafel moest monteren.

Snel en netjes geleverd

Vooraf gebeld wanneer levering het beste uitkwam, en ook zo geleverd

Zeer positief

Van het bestelproces tot levering, alles verliep soepel. Woensdagavond besteld en vrijdagochtend 10 uur stond de marmeren tafel al in de tuin. Zeer tevreden over het contact tussentijds en over de prachtige tafel. Zou zeker aanraden!

Snel en zeer netjes!

Snel geleverd, goed en veilig verpakt, duidelijk en direct een Mail wanneer product geleverd werd.

Goede ervaring

Verzendkosten zouden iets lager mogen!

Mooi product, snelle levering!

Vorige week tuinbank besteld en binnen de 5 werkdagen bezorgd. In het echt is de teak houten tuinbank nog mooier dan op de foto. Wij zijn er erg blij mee en gaan er zeker van genieten.

Heerlijke tuinbank en snel geleverd!

De tuinbank van teakhout is nóg mooier in het echt! Wij gaan hier zeker meer bestellen

super

Vriendelijk, behulpzaam, op tijd geleverd

uitstekende service

veel aandacht en hulp bij bezorging marmeren tuintafel

Geleverd binnen opgegeven tijd artikel Gelijk aan omschrijving

Industrieweg 2

7064BV Silvolde