Perfecte service

Bezorging en service is perfect

Supersnelle service

Op maandag een hoes voor een buitenspel besteld en de volgende dag al ontvangen. Keurig verpakt en de hoes is van uitstekende kwaliteit.

Leuke producten en goede site

Leuke producten en goede sote

Super kussens !

Besteld , en zeer snel in huis. Compliment !

Goed en snel

Goed en snel

Snelle levering en gunstige prijs en lage leveringskosten!

Snel en goed.

Hele goede service

Wij hebben een terrastafel en terrasstoelen besteld en 3 dagen erna werd het geleverd , goede kwaliteit en netjes ingepakt.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Ondanks de problemen met levering vanwege de lockdown in België, probeerden ze zo snel mogelijk het product te laten bezorgen. Hebben mij ook goed op de hoogte gehouden van de status.

Uitstekende service tot op de stoep!

Snel en duidelijk antwoord ontvangen op mijn vragen, snelle levering en vriendelijke service!

Prima service. Nemen contact met je op voor de bezorging. Bezorging was prima en zoals afgesproken!

Snelle en betrouwbare online winkel!

Snel bezorgd Parasol is precies zoals verwacht Nu wachten op de zon.

snelle levering en even snelle afhandeling van een klacht

Mijn belangrijkste punt is dat de klacht over een aangeschaft product snel en naar volle tevredenheid is afgehandeld.

Betaalbaar, vriendelijk en snel

Een parasol en voet besteld. Er werd al snel contact gezocht om te vragen wanneer er bezorgd kon worden. Mijn vraag of de chauffeur een half uur voor tijdstip aankomst even wilde bellen was geen probleem. En netjes voor tijdstip aankomst werd er gebeld. Uiteraard door het Corona virus werd alles op afstand voor de deur afgeleverd. Erg netjes! Dank!!

Snelle bezorging met een duidelijke levertijd. Zelfs nog een SMSje vlak van te voren. Daarnaast ook nog geleverd met een glimlach en een praatje.

Snelle levering, persoonlijke benadering

Binnen de afgesproken tijd geleverd op een tijdstip dat mij uit kwam. Heel fijn.

Super Webshop

Hier al vaker wat besteld en bevalt mij zeer goed. Super service en erg klantvriendelijk!

Zeer correcte service !

Zeer correcte afhandeling en terugbetaling van een geannuleerde bestelling !

Snel en duidelijk webshop!

De informatie is heel duidelijk over de artikel! Snelle zending.

Top geleverd...snel en ook nog eens zoals verwacht

Snel en top.

Netjes en snel geleverd

Mooie strakke barkruk, passend bij ons kookeiland. Zit verrassend goed.

Vloeiende bestelling. Supersnelle levering. Prima stoelen.

Snelle service en goede communicatie

Producten netjes verpakt, snel en netjes bezorgd

Zeker aan te bevelen.

Goed verpakt en snelle levering.

Industrieweg 2

7064BV Silvolde