Ik werd via de chat dienst heel goed geholpen. De levering was ook snel. Het product zelf was zeer makkelijk ineen te steken. Enige nadeel: teveel verpakking.
Vlotte levering. Redelijke prijs voor een mooi product.
Goede afspraak kunnen maken over levering. Prijs goed.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg de juiste informatie over het product wat ik wilde gaan bestellen. Na het bestellen werd er een bezorg afspraak met ons gemaakt en werd het snel en keurig geleverd. Top service en ik ga hier vaker bestellen!
Pluspunten
hele snelle levering!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Meteen persoonlijk contact, vriendelijk en accuraat. Heel prettig!
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke website
VerbeterpuntenFijn dat er contact werd opgenomen voor de levering, want anders was het wat onduidelijk hoe het werd ingepland.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment Snelle reactie Bestelling was tijdens transport beschadigd en na telefoontje direct nieuw exemplaar ontvangen, zeer behulpzaam!
Pluspunten
Ik was ziek toen hij werdt geleverd er was een aardige behulpzame bezorger die dat snel in kon schatten ook het telefonisch overleg was duidelijk en netjes
Pluspunten
Zelfs telefonisch goed bereikbaar! Zonder ingewikkelede keuze menu s zomaar iemand aan de lijn en prettig overleg mogelijk. Dat maak je niet vaak meer mee....
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
persoonlijk contact
Verbeterpunten(meer) info bij de producten
Pluspunten
Directe actie reactie op mailcontact.Na bestelling keurig mailing qua factuur en verzendingstermjjn.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Afspraken worden nagekomen. Heel prettig om mee te werken.
Pluspunten
Superblij met mijn aankoop bij jullie!! Netjes geholpen. Vriendelijke man aan de telefoon die met je meedenkt. De hangstoel is precies zoals op de foto en werd geleverd op de afgesproken dag. Helemaal top!!!
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Industrieweg 2
7064BV Silvolde