goed afhandeling
Beste Gerrie, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Prima materiaal, duidelijke afspraken en zeer vriendelijke bediening. Beter kan niet. :-)
Beste Erik, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze klantbehandeling zo op prijs hebt gesteld. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Beste Pieter, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Bestelling gedaan via Bol.com en daarna via de telefoon contact gehad met u als verkoper. Zowel via de telefoon als bij de bezorging , door eigen bedrijf, was de service uitstekend.!!
Beste Alex, Dankjewel voor deze mooie beoordeling en dat je onze service op prijs hebt gesteld! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Duidelijk bestellen, goede afhandeling !!!
Beste Leo, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Beste Jacob, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Onwijs behulpzaam en meedenkend! Absoluut super!’
Beste Marlot, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
de webshop was heel duidelijk en de bestelling verliep ook heel vlotjes.
Beste Marleen, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
er werd meegedacht nav mijn vragen. Vlotte service en sympathiek personeel!
Beste Marianne, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Ook heel erg leuk dat je wat mooie foto's naar ons hebt gestuurd. Zo zien wij ook hoe het geleverde artikel in jouw tuin staat. Supermooi! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Fijn dat er via mail een afspraak en versnelling van de levering kon plaatsvinden.
Beste Evie, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Bedankt voor jullie bestelling en heel veel plezier met jullie aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Elly, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Gewoon heel goed en snel top!
Beste S, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Geleverde producten, betaling, communicatie, verzending naar volle tevredenheid.
Beste TT, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is gegaan. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Ik vind deze parasol zo mooi dat dit al mijn 2de parasol is
Beste Rik, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de parasol zo goed bevalt dat je nu zelfs een 2e hebt aangeschaft. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Wij hebben bij Vriesenco een marmeren bistrotafel besteld. Deze kwamen ze met een eigen busje brengen en afleveren tot in de achtertuin. Samen controleerden we het tafelblad. Alles was puntgaaf. Ook kreeg ik uitleg over het in elkaar zetten van de tafel.
Beste Janneke, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de extra service op prijs wordt gesteld. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Precies optijd
Beste Theo, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Heb het nog niet uitgepakt kan over de kwaliteit niets zeggen.
Beste Rob, Dankjewel alvast voor deze mooie beoordeling! Snel uitpakken en dan heerlijk genieten van jouw aankoop! Hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Maandag een tafel besteld vrijdag al geleverd. Goede kwaliteit. Misschien een tip dat de vervoerder de mensen belt of mailt wanneer de levering plaatsvindt. Verder meer als perfect verlopen.
Beste Dick, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Ik heb een goed contact gehad en de service is geweldig. Ik ben zeer tevreden
Beste B, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Beste, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Mooi en stevig blad, net marmer, en zeker niet alleen voor horeca bedoeld. Ook thuis wil je graag een tafelblad wat lang mee gaat en krasbestendig is. De prijs voor zo'n goed tafelblad is zeer schappelijk. Wij zijn zeer er zeer tevreden mee voor onze bistro tafel. Met de juiste kit makkelijk te monteren. Goede service en snelle levering.
Beste Annemarie, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Geleverde stoeltjes waren beschadigd, na een snelle en vriendelijke reactie tot een prima oplossing gekomen.
Beste Marijke, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Heel veel plezier met je aankoop, bedankt voor de leuke foto's en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Supersnelle levering!!! Graag zou ik wel een onderhoudsadvies voor de marmeren buitentafel hebben. En kan je deze het jaar rond buiten laten staan??? Of moet het marmer geïmpregneerd worden met??? Met vriendelijke groet Hanny
Beste Hanny, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Wij hebben jou via een bericht de onderhoudsinstructies gestuurd. Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Uitstekende service!
Een prachtig tuintafel blad. Snelle levering, ik ben zeer tevreden!
Beste Wilma, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Industrieweg 2
7064BV Silvolde