Prachtig tafelblad en prima aflevering
Beste Theo, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Mooi product.
Beste Renate, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Freek belde mij om het probleem op te lossen. Zonder poespas. Geen vervelende vragen. Gewoon helpen.
Beste Henk, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Gewoon goed zoals het moet
Beste Chris, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Mooie stoeltjes mooie prijs en goede service
Beste Jan, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw stoeltjes en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Eerst contact voor info parasol via Whatsapp, snel antwoord ontvangen op vragen en afspraak kunnen maken voor uitleg en levering in showroom.
Beste Ton, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je het contact als uitstekend hebt ervaren. Heel veel plezier met jullie aankoop en hopelijk tot snel in onze showroom of webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Beste Marco, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Er zat een verkeerde tekening in de verpakking. De schroeven behoren bij de die tekening afgebeelde barkruk die ik niet had besteld. Door de schroeven af te slijpen kon ik alles pas maken.
Beste Ben, Vervelend om te lezen dat het niet helemaal naar wens is gegaan en dat wij een fout hebben gemaakt tijdens het inpakken van kruk. Jammer dat je niet even contact hebt opgenomen met onze klantenservice hierover. Wij hadden jou dan graag de juiste montage set en montagehandleiding opgestuurd. Wel fijn dat je het zelf anders hebt kunnen oplossen door de schroeven in te korten. Heel veel plezier met jullie aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Alles goed gegaan met bestellen betalen en leveren. Alleen beschadiging van barblad ! Heb dit gemeld en krijg verhaal over vergoeding van vervoer of verzekering. Maar dit zal mij worst zijn wil gewoon een nieuw barblad en hoe het verder afgehandeld wordt zal mij zorg zijn. Alles is door marscha nu snel opgelost en ben nu tevreden over de snelle afwikkeling. Goede service dank je marscha
Beste Fam. Verhoeven, Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Helaas was het bar blad tijdens het transport gebroken. Gelukkig hebben wij het probleem kunnen oplossen. Heel veel plezier met jullie aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Originele beoordeling
Zelfs met 10% kortingsbon voor volgende evt aankoop
Beste Corene, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot snel in onze webshop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Tevreden met mijn bartafel, ik werd ook goed geholpen door de helpdesk.
Beste Reint, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat wij jou goed hebben kunnen helpen via d helpdesk. Heel veel plezier met jouw bartafel. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Een mooi tuintafeltje besteld voor een nette prijs. Over de bezorging werd keurig gecommuniceerd.
Beste Rob, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Mooie krans besteld, snelle levering!!! Super kwaliteit
Beste Corry, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jij zo tevreden bent over de snelle levering en met de door jouw bestelde krans. Het was leuk om foto's van de opgemaakte kerstkrans te ontvangen! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Een snelle levering op de afgesproken datum. Beter nog, een berichtje een uur voor levering zodat je niet de hele dag moet paraat staan. Levering netjes binnen gebracht.
Beste Dorien, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze communicatie en bezorgservice. Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met uw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Niks op aan te merken, gewoon top.
Beste S, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Klantenservice VrieSenco
Ik apprecieer de duidelijke communicatie: Van bij het bestellen werd mij gezegd dat het 1 maand kon duren vooraleer bij de producent het artikel terug in voorraad zou zijn en werd me gevraagd of ik zolang kon wachten op de levering. Die inschatting klopte en vandaag geniet ik van mijn design krukjes.
Beste Lisbeth, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze communicatie. Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met uw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
goed gegaan netjes verpakten op tijd geleverd
Beste Wim, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat jouw bestelling op tijd is geleverd en dat jij onze manier van verpakken op prijs stelt. Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Medewerker heeft naar mijn wens geluisterd en heeft deze ook uitgevoerd. Mijn pakket is zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Prijs en kwaliteit is goed.
Beste Fred, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Gekregen waar ik om gevraagd heb.
Beste Rinus, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het ontvangen product en dat je blij met onze snelle levering bent. Heel veel plezier met jouw aankoop en wellicht tot snel! Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Er was iets niet helemaal goed met de eerste levering. De manier waarop het werd opgelost was super!
Beste Mara, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze service en de manier waarop wij het hebben opgelost op prijs word gesteld. Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Er werd telefonisch contact opgenomen om het bezorgtijdstip af te spreken. Bij het afleveren werd de (50kg zware) parasolvoet met de steekwagen naar de juiste plek achter het huis gebracht. Super service!
Beste Ghislaine, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie onze service op prijs stellen. Heel veel plezier met jouw parasolvoet. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Spreekt voor zich
Beste Herman, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
snel en behulpzaam geleverd.
Beste A.R., Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Top bedrijf
Beste Rudolf, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Een dikke 10! Wij hebben dit ervaren als een betrouwbare webshop met uitstekende service en communicatie. Vooraf zijn wij goed geïnformeerd over de tuinset die wij wilden bestellen en er werd ons gelijk medegedeeld dat de levering wat langer zou duren i.v.m. de vakantie. Nu is vandaag alles netjes afgeleverd en wij zijn super tevreden en blij met onze set. Bedankt nogmaals! Groetjes van Arend en Els
Beste Arend en Els, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie nieuwe tuinset. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Industrieweg 2
7064BV Silvolde