Prachtig tafelblad

Prachtig tafelblad en prima aflevering

Vlugge verzending

Mooi product.

Freek belde mij om het probleem op te lossen. Zonder poespas. Geen vervelende vragen. Gewoon helpen.

Ging op prima op tijd

Gewoon goed zoals het moet

Goed voor mekaar

Mooie stoeltjes mooie prijs en goede service

Uitstekende behandeling zowel info als levering.

Eerst contact voor info parasol via Whatsapp, snel antwoord ontvangen op vragen en afspraak kunnen maken voor uitleg en levering in showroom.

prima kruk ontvangen alleen met de verkeerde schroeven

Er zat een verkeerde tekening in de verpakking. De schroeven behoren bij de die tekening afgebeelde barkruk die ik niet had besteld. Door de schroeven af te slijpen kon ik alles pas maken.

Vriendelijk en de twijfel is nu weg

Alles goed gegaan met bestellen betalen en leveren. Alleen beschadiging van barblad ! Heb dit gemeld en krijg verhaal over vergoeding van vervoer of verzekering. Maar dit zal mij worst zijn wil gewoon een nieuw barblad en hoe het verder afgehandeld wordt zal mij zorg zijn. Alles is door marscha nu snel opgelost en ben nu tevreden over de snelle afwikkeling. Goede service dank je marscha

Duidelijk, goede service!

Zelfs met 10% kortingsbon voor volgende evt aankoop

Goede product/prijs verhouding

Tevreden met mijn bartafel, ik werd ook goed geholpen door de helpdesk.

Mooi produkt en een snelle levering

Een mooi tuintafeltje besteld voor een nette prijs. Over de bezorging werd keurig gecommuniceerd.

Uitstekend!

Mooie krans besteld, snelle levering!!! Super kwaliteit

Professioneel en familiaal

Een snelle levering op de afgesproken datum. Beter nog, een berichtje een uur voor levering zodat je niet de hele dag moet paraat staan. Levering netjes binnen gebracht.

Gewoon helmaal top!

Niks op aan te merken, gewoon top.

Open communicatie

Ik apprecieer de duidelijke communicatie: Van bij het bestellen werd mij gezegd dat het 1 maand kon duren vooraleer bij de producent het artikel terug in voorraad zou zijn en werd me gevraagd of ik zolang kon wachten op de levering. Die inschatting klopte en vandaag geniet ik van mijn design krukjes.

geweldig

goed gegaan netjes verpakten op tijd geleverd

Super tevreden

Medewerker heeft naar mijn wens geluisterd en heeft deze ook uitgevoerd. Mijn pakket is zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Prijs en kwaliteit is goed.

Gekregen waar ik om gevraagd heb.

Uitstekende service.

Er was iets niet helemaal goed met de eerste levering. De manier waarop het werd opgelost was super!

klantgericht en vriendelijk

Er werd telefonisch contact opgenomen om het bezorgtijdstip af te spreken. Bij het afleveren werd de (50kg zware) parasolvoet met de steekwagen naar de juiste plek achter het huis gebracht. Super service!

Goede snelle service en degelijke producten

Spreekt voor zich

snel en behulpzaam geleverd.

Top bedrijf

Top bedrijf

Betrouwbare webshop met goede service!

Een dikke 10! Wij hebben dit ervaren als een betrouwbare webshop met uitstekende service en communicatie. Vooraf zijn wij goed geïnformeerd over de tuinset die wij wilden bestellen en er werd ons gelijk medegedeeld dat de levering wat langer zou duren i.v.m. de vakantie. Nu is vandaag alles netjes afgeleverd en wij zijn super tevreden en blij met onze set. Bedankt nogmaals! Groetjes van Arend en Els

Industrieweg 2

7064BV Silvolde