Geweldig product en uitstekend geleverd.

Geweldige service

Geweldige service heb ik ervaren

Uitstekend!

Goede prijs en snel geleverd, mijn volgende bestelling ga ik zeker weten hier weer doen. Bedankt Freek voor het meedenken en jullie service!

Prima kwaliteit tegen een redelijke prijs

Goed geregeld

prettig kopen

zeer vriendelijk en meedenkend!

prima aflevering en mooie tafel!

Alles volgens afspraak.

Van tevoren gebeld en door geven wanneer ze het komen bezorgen.

zeer correct, snelle levering en perfecte communicatie

Vanaf het eerste telefonisch contact, duidelijke afspraken en alles ook geregeld zoals afgesproken. Hier kunnen velen nog wat van leren

Snel geleverd, chauffeur bracht pakket in de tuin. Tafeltje helemaal leuk!

Perfecte service top!

Niets op aan te merken, perfecte service. Denk na in het voordeel van de klant. TOP!

Fantastische opvolging!

Ik bestelde een marmeren bistro tafeltje. Zowel opvolging en verzending waren prima! jammergenoeg was er een, foutje aan de tafel. Maar ik mailde en binnen de dag werd me een ander gebracht! dus super fijne ervaring! en tevreden met het tafeltje!

Snel en correct

Goede ervaring mee gehad, werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.

Snelle levering van 4 mooie tuinkussens.

Blij met mijn nieuwe stoelkussens

Mijn stoelen waarvan de kussens versleten waren, krijgen door deze stevige mooie kussens weer een uitstraling als of alles nieuw is, ben er heel blij mee. Ook was het al snel verzonden.

Gewoon geweldig

Geweldige service, ze hebben er echt voor gezorgd dat ze me op de hoogte brachten van de levertijd. De levering was snel en zeer professioneel.

Mooi artikel, op afspraak tijdig geleverd

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bestellen ging gemakkelijk en de levering was op afspraak. Alles is in 1 keer goed gegaan. Dank!

kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering en goede service

Geen minpunten!

Uitstekend! Zelfs bezorgd tot in de achtertuin.

Het bestellen ging makkelijk zonder veel poespas. We werden nog gebeld omdat het niet lukte om de bbq af te leveren op de bezorgdag om de afgesproken tijd. Of het een uurtje later kon. Dat vond ik echt heel netjes! De bezorging ging ook moeiteloos. Een hele aardige meneer die de bbq zelfs in de achtertuin wilde neerzetten. Al met al een top ervaring. Heel netjes en beleeft.

Snel geleverd na persoonlijk advies

Na telefonisch contact kregen we het advies voor een passende parasol voor ons kinderdagverblijf. Volgens afspraak werd deze keurig na het weekend geleverd

Snel geregeld en prima prijs/kwaliteitverhouding

Het contact met het bedrijf was vlot, punctueel en persoonlijk. De mooie stoelen werden de volgende dag al afgeleverd !

keurige begeleiding tot stoelen hier waren,dank

Zeer goede informatie en service

Snel antwoord op vragen en vlotte, vriendelijke bezorging aan huis.

Helemaal top!

Mooie spullen en geweldige service

Snel duidelijk en klantgericht

Goede ervaring, zeker wat betreft Products en levering.

Industrieweg 2

7064BV Silvolde