Mijn ervaring met de VrieSenco zijn uitstekend ,zowel het bestellen als verpakken en snelle verzending. Mvg fam Boon
Beste fam. van Boon, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Wij waren op zoek naar een hoes voor dr zweefparasol. Via google kwamen bij jullie. Website is netjes opgebouwd en bestellen ging snel. Betalen via Ideal: top
Beste Ewoud, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Komen afspraken na en erg vriendelijk!
Beste J, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam en heeft 60 kg zware parasolvoet tot op zijn plaats gebracht. Geweldig
Beste Jurjen, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Onze chauffeur heeft dit graag voor jou gedaan. Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Mooi op tijd
Beste Ronald, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Na een onjuiste aanschaf werd tegemoetkomend met mij overeengekomen dat de bezorger, volgende week, mijn nieuwe keus zal komen omruilen met mijn eerdere keus. Op basis van het persoonlijk en telefonisch contact bestaat er voor mij geen twijfel dat een en ander prima gaat verlopen.
Beste E.F, Dankjewel voor deze mooie beoordeling en je persoonlijke mail die jij naar ons hebt gestuurd! We hebben dit graag voor jou geregeld en hopen jou snel weer een bestelling van jou te ontvangen. . Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Levering volgens afspraak. Super vriendelijk! Goed product.
Beste Petra, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Wij hadden een kussen gezien, dat niet meer geleverd kon worden. Een bericht naar de fabrikant gestuurd met een duidelijke beschrijving van het kussen. Deze raadde ons aan contact te maken met VrieSenco. Al snel kwam het artikelnummer en de vraag of het besteld kon worden, want dat was een mogelijkheid. Zo gezegd, zo gedaan, drie dagen later hadden we het in huis.
Beste Kees, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! We hebben dit graag voor jou geregeld. Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
perfecte service
Beste Klaas, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Een en al lof over hoe ik hier behandeld ben. Ga vooral zo door want dan maken jullie nog veel meer mensen blij en gelukkig!
Beste Michael, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! We hebben dit graag voor jou geregeld. Heel veel plezier met jullie aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Zie eerder gemaakte opmerking.
Beste Ine, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
kwam keurig op tijd, werd van te voren gebeld en was compleet en niet duur, prachtig ovale marmeren bistro tafel
Beste Luc, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! De volgende bestellingen zijn alweer onderweg. Heel veel plezier met jullie aankopen. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Prachtig product en snelle levering door het bedrijf zelf.
Beste Jerry, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jouw aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Het geleverde product voldoet aan mijn verwachting en het is snel geleverd
Beste CJanny, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Helaas waren niet alle gaten goed doorgeboord maar goed zelf op te lossen.
Beste Anouk, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat jij het zelf eenvoudig hebt kunnen oplossen. Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Prachtige kussenkoffer waar de loungekussens veilig in opgeborgen kunnen worden.
Beste Veerle, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met uw aankoop en uw volgende bestelling staat alweer klaar voor bezorging. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Goed advies, fijne telefonische contacten, levering volgens afspraak!
Beste mevrouw Ubels, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat wij u telefonisch goed hebben kunnen adviseren. Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Mijn bestelling was beschadigd. Verkoper kwam meteen met alternatieven en dacht heel goed mee. Ik ben er heel blij mee, zou graag nog eens iets bestellen!
Beste Silvia, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat we het samen met jou goed hebben kunnen oplossen, Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Heel erg behulpzaam en nette levering!
Beste Chantal Marie, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Via de importeur kwam ik bij dit bedrijf uit na een aantal maanden zoeken naar een specifieke hocker. Ik kon hem op de site niet vinden maar een email werd direct beantwoord en warempel ze hadden er nog meerdere. De rest van de bestelling en afrekening ging zeer keurig en vlot. Dinsdag betaald en donderdag al in huis. In alles, communicatie, betaling (veel mogelijkheden waaronder PayPal) en het verdere verloop alsmede de bezorging (tijdslot van drie uur) zijn een voorbeeld zoals dat bij menig bedrijf nog verbetert kan worden.
Beste Eric, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat wij jou konden helpen aan de hockers waarnaar jij op zoek was. Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Zeer effectief en bijzonder klantvriendelijk
Beste Manuela, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
heel goed.
Beste Jan, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jou aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Ben ontzettend blij met allebei!! Zijn perfect en passen goed!! En voor goede prijs!!
Beste Flavia, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jou aankopen. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Zie hierboven
Beste Harry, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Keurig en uitstekend geholpen. Goed advies en wanneer product binnen was direct per mail geïnformeerd. Product na bestelling volgende dag in huis
Beste Jolanda, Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Heel veel plezier met jullie aankoop. Groeten, Marscha Klantenservice VrieSenco
Industrieweg 2
7064BV Silvolde