Servicegericht, vriendelijk en soepele afhandeling

Positief. Goede product, goede orderafhandeling, snelle levering.

Zeer persoonlijke service

Marmeren tafel werd thuisbezorgd en zelfs in elkaar gezet. Zeer vriendelijk persoon. Echt een aanrader

Goede kwaliteit, snelle goed afgestemde levering

Goede kwaliteit, snelle goed afgestemde levering

Prima bedrijf maar helaas de bestelde goederen pasten niet hier.

De bestelling op mijn adres afgeleverd maar helaas pasten die niet bij mij thuis. Heel vriendelijk te woord gestaan, alle corona regels in acht genomen. Perfect geregeld bedrijf.

Op tijd geleverd goede kwaliteit Netjes verpakt

Prachtige tafel snel geleverd

Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik voldoende informatie om te weten dat er contact met mij opgenomen zou worden voor bezorgafspraak. De bezorging was keurig op tijd.

Mooie tafeltje dat snel werd geleverd.

Hoewel het een zwaar tafeltje is werd het gratis en binnen een week bezorgd. Mooi tafeltje ook, makkelijk zelf in elkaar te zetten.

Keurig netjes alles!

Goed geregeld!

Mijn ervaring met VrieSenco is geweldig!

Ik ben zeer tevreden over het hele proces én het product: snel en transparant proces, zorgvuldig, verzorgde levering van mijn mooie nieuwe bistrotafel en geweldige service bij de bezorging. De bezorger was uitermate vriendelijk en correct. Hij dacht mee en was zeer hulpvaardig: zette de bistrotafel in elkaar, plaatste de tafel op mijn balkon en nam zelfs het verpakkingsmateriaal weer mee! Kortom: een geweldige ervaring! Dank!

prima afspraak, prijs en levering!

warm aanbevolen met uiterst vriendelijke benadering en levering!

Tiptop

Nice company and happy with my table

Good price and service

Super service

De bestelling en afhandeling zijn erg vlot verlopen. Beloofde termijnen werden gehouden. De service ook bij de levering was top en erg stipt. Zeker een aanrader !

Prettige service!

Mijn bestelde marmeren tafel werd correct bezorgd en ik kan altijd terugvallen op een goede garantie.

Prachtige product en fijne communicatie!

Het bankje wat we besteld hebben is prachtig! Maar bovenal was het contact met de leverancier geweldig. Wie wisten niet zeker of we thuis zouden zijn op moment van levering, maar meneer heeft het gewoon via ons achterom in de tuin neergezet. Wat een service!

Mooi product en snelle levering !

Een stel mooie marmeren tuintafels besteld. Levering gebeurde na telefonisch overleg over datum en tijd. Perfect op tijd afgeleverd met een gesprek ter toelichting. Prima !! Erg tevreden !

Had wat plekjes op de stoelen maar dat werd met een week keurig opgelost Dus alleen maar heel positief Zullen we zeker weer naar terug gaan bij een volgende aankoop

Top!! Goed geholpen en snelle levering.

Persoonlijk contact en prima levering.

Mooie, goede tuinstoelen en een snelle en uitstekende bezorging na persoonlijk contact. Zal VrieSenco zeker aanbevelen.

Ik heb een bestelling gedaan, betaald en het is afgeleverd, alles volgens afspraak.

Als het gaat zoals je verwacht is het prima. Ingewikkeld er hoeft het niet te zijn.

Een prima levering. Snel en duidelijk

Een prima levering.

Goed en betrouwbaar

Eerst enkele vragen gesteld omdat ik twijfelde en kreeg via de klantenservice snel een goed en duidelijk advies. Vervolgens de tafel besteld en deze is netjes binnen de aangegeven levertijd geleverd. Bedankt voor de service!

Top. Ben super tevreden met het windlicht en jullie service.

Super communicatie

Komt afspraken na. Snel in leveren.

Alles naar wens

Alles naar wens afgeleverd en op tijd. Eigenaar kwam het zelf bezorgen omdat het anders misschien vertraging op zou lopen met PostNL. Wat een Service!

Industrieweg 2

7064BV Silvolde