Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

Het juiste product wat nauwelijks elders te verkrijgen is

Het gaat hier om verloopringen voor inbouwspot. Perfect artikel, past netjes en model is met veren voor montage. Subtiel en juiste oplossing om grote gaten te gebruiken voor spot met zaagmaat tot 72mm.

Vlot en juist geleverd

Artikel juist omschreven op de site, en vlot geleverd!

Geweldige service

afleversnelheid prima, verpakking netjes, communicatie via mail prima, producten ook prima.

Product naar wens

Levering en product goed

Snelle levering en fantastische service

Mijn bestelling werd de eerstvolgende werkdag geleverd zoals men beloofd op de website. Perfect dus. Omdat ik nog wat vragen had stuurde ik een e-mail welke direct werd beantwoord. Mijn vragen werden beantwoord en men gaf een duidelijke uitleg. Top!

perfect en snel

top

Het zijn hele fijne medewerkers die goed op geleid zijn,dus kunnen ze je ook heel duidelijk en haarfijn uitleggen wat je nodig heb

Goede service!

Snel en netjes

Goed bedrijf dat netjes zijn verplichting nakomt en goed communiceert.

Goed materiaal, snel geleverd!

Voor de eerste keer besteld op deze site. Alles vlot gevonden en twee dagen later was alles geleverd in Belgiƫ.

Helaas was ons artikel beschadigd. Toen ik dit melden. Werd er meteen een nieuwe opgestuurd!

Goede snelle levering

Lampjes werden de volgende dag al geleverd, goed verpakt. Top

Vervelend dat ik lang heb moeten wachten op levering van 2 lampjes. Achteraf 1 lampje gratis gekregen. Top!

Supersnelle levering

Op vrijdag einde van de middag besteld met de mededeling dat ik de bestelling graag snel zou willen ontvangen. De volgende middag had ik de bestelling in huis.

Levering volgens verwachting

Levering volgens verwachting

Snelle service, mooie lamp!

Prima bedrijf, lamp snel.geleverd en alles in orde.

Late levering na klacht

Ik had de lamp op maandag 7 februari 2022 besteld en betaald. Informatie was dat binnen 1-2 dagen levering zou gebeuren. Op woensdag en donderdag gebeld , waar blijft de melding van bezorging? Met excuses kwam de levering op vrijdag 11 februari, gelukkig op tijd voor verjaardagscadeau op zaterdag 12 februari.

Volgende dag in huis

Volgende dag in huis, super snelle levering!

Snelle en juiste levering

Snel en correct

Mooie lamp, snelle levering

Prettige shop, bij vragen snelle antwoorden. Snelle verzending.

Snelle levering scherpe prijs

Product snel geleverd voor een scherpe prijs

prima dienstverlening en product

correct wat betreft timing en levering.

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.