Mooi assortiment van betaalbare lampen. Van bestelling tot en met bezorging verloopt soepel en snel. Prima!

Transformator

Artikel hier het goedkoopst en snel geleverd.

Ouderwetse service met razendsnelle levering.

Snel, goed en voordelig!

Eerst via een andere site het verkeerde onderdeel besteld. De website van luxar was duidelijk en de levering vlot.

Uitstekend bedrijf

Goede service en snelle afhandeling

Super service.

2 leuke Knulle lampjes besteld. Snel geleverd echter 1 lampje was de bedrading niet helemaal goed. Na snel en vriendelijk mail contact binnen 1 dag andere lamp ontvangen. Super service.

Goed advies, goede producten, goede service.

Aanrader.

uitstekend product

Uitstekend product en een meedenkede verkoper. heeft de aangeboden verlichting nu voorzien van maten voor de muur montage unit.

Goed product, snelle levering.

Snel en goed

Correcte levering

Prima koop gedaan

Goed product, matige levering

Bestelling is 3 dagen later gekomen dan aangegeven. Verder is het product van goede kwaliteit.

alles vlot en correct verlopen

Vlotte levering, mooie spotjes, duidelijk voorzien van alle nodige info, montageplan en lamp. Tevreden mee.

Meteen geleverd. Goed produkt.

Goede service en goede prijs

Luxar verkoopt ook zaken die elders moeilijk te vinden zijn. Aanrader!

Geweldig!

Mooie prijzen voor mooie lampen. Levering duurde iets langer dan verwacht maar uiteindelijk toch snel geleverd.

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit product, vriendelijk geholpen!

Snelle levering en alleen maar complimenten

Elke bezoeker wil hem hebben die hem ziet

Levering spots

De bestelling is goed behandeld, er is een duidelijke communicatie en snelle levering

Niets op aan te merken, gewoon prima levering en snel.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Lampen die ik had besteld werden snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen.

Snel geleverd, kwaliteit top

Goede en snelle levering. Zeer tevreden

Zeee tevredenheid over de spotjes

Lang moeten wachten op de spotjes. Vanwege aanlevering naar Luxar. Goede informatie naar bericht. Hoe het met mijn bestelling stond.

Mooie duidelijke website, en eenvoudig bestellen. Dat gaat ook supersnel! 's Avonds rond 20:00u besteld en de volgende dag in huis. Dat zal misschien eens later kunnen zijn vanwege drukte bij de pakketdienst maar geeft wel aan dat Luxar het goed voor elkaar heeft. Product was zoals omschrijving en prijs was top.

Prima product, snel geleverd.

Goede omschrijving en productinfo op de site.

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.