Eindelijk gevonden!

Verwonderlijk dat er zo weinig aanbieders zijn die inspelen op de overschakeling van oude energieslurpende halogeenspots met grote diameters (die je vooral in oudere huizen aantreft) naar moderne, minder energie gebruikende, ledspots… Gelukkig biedt Luxar die oplossing met verloopringen van Paulmann wel, en nog redelijk betaalbaar ook!

Geweldig blij!!

Duurde iets langer maar het was het wachten zeker waard!! Heel blij met deze mooie lamp!

Prima bedrijf

Snelle levering zou bedrijf zeker aanbevelen. Trafo besteld halogeenverlichting

Fantastische service , levering en mooi produkt !

Een aanrader om bij deze firma te bestellen , mooi gamma , perfecte communicatie en zeer correcte levering !

Snelle levering, mooi product

Netjes, correct en Duidelijk

Goed advies, ei service

Vlotte levering van bestelde producten

Mooie lampen besteld en snel geleverd. Bestelling was niet compleet geleverd. Maar de nalevering was na een paar dagen binnen.

Goede uitgebreide website met mooie lampkeuze.

Luxar is heel snel in levering en heeft zeer ruime keuze tegen scherpe prijzen.

Snel en goed geregeld. Hele mooie lampen!

snelle levering, maar geen track trace.

Snelle levering, ook ontbrekende item netjes nagezonden. Bij de 2e levering kregen wij bericht dat wij binnen 48 uur een track trace van post.nl zouden krijgen, maar de volgende dag werd de zending door UPS al geprobeerd af te leveren, maar wij waren niet op de hoogte, dus niemand thuis. De eerste levering helemaal geen bericht vooraf, dus niet thuis.

Mooie lamp alleen de verpakking zat in een overdreven grote doos

goede en snelle levering

fijne en overzichtelijke webshop.

Ik had een probleem met mijn aankoop. Kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Snel en discreet. Top service!

Snel, prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit en snelle levert, top!

We hadden een lamp met een beschadiging ontvangen en kregen meteen een nieuwe opgestuurd, top service!

Artikel was snel geleverd goed verpakt

Artikel is ontvangen zoals omschreven en zag er goed uit. Tevreden!

Goede verhouding prijs/kwaliteit

Heb enkele maanden moeten wachten op mijn bestelling, maar er werd daarover correct gecommuniceerd. Bovendien kreeg ik de keuze om eventueel mijn geld terug te ontvangen, wat ik niet heb gedaan.

Snelle en vlotte afhandeling

UItstekende prijs kwaliteit

Vlotte levering

Vlekkeloze levering van een goed product voor een nette prijs

Precies zoals belooft werd. Snelle levering in uitstekende staat.

Erg goed

Mooie verlichting, snelle levering

Doen en geven wat je besteld zeer tevreden Freddy

Prima artikel

Vlot en goed behandeld. Spots zijn prima en conform de beschrijving. Alleen jammer dat er niet gereageerd werd op een mail waarin ik een vergissing melde mbt mijn bestelling voelt toch wat onpersoonlijk aan…..

Goede service en snelle levering.

De bestelde opbouwspots werden de volgende dag geleverd echter voldeden helaas niet aan onze verwachtingen. Met Luxar contact opgenomen of we de spots konden retourneren. Dat was geen enkel probleem en het aankoopbedrag incl. de verzendkosten werd binnen 2 weken weer teruggestort op mijn rekeningnummer. Top service !

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.