Prima verzorgd!

Ondanks corona snelle levering, uitstekend verpakt; Mooi product

Snelle levering en correct produkt

Zeer snelle levering en correct product aangeleverd gekregen

Excellente service!

Vlotte makkelijke bestelling via online webshop. Prima advies en supersnelle levering. Een aanrader!

Snel en keurig geleverd.

De bestelde lampen waren snel in huis. Zeer netjes verpakt en waren exact zoals op de website. Ook had het product een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Helemaal blij dus!

Goede ervaring

- Duidelijke site - Product voldoet - Snelle levering - Goede communicatie

Goede en snelle levering

Makkelijk bestellen en vervolgens snel in huis.

Goede service en snelle levering

Handig dat je geen standaard mail bevestiging krijgt. Nu kan je nog reageren als er iets gewijzigd moet worden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Op tijd geleverd en gekregen wat ik verwacht had.

Snel en goed

Producten snel en goed geleverd volgens afspr

Snelle levering.

Volgende dag geleverd, Philips LEDs aan goede prijs.

Goede kwaliteit

goed en snel gevonden vlot geleverd

prima product tegen redelijke prijs

Lampen besteld en snel en netjes geleverd

Prima. Maar waarom ook niet

Was snel geleverd

Alles verliep uitstekend

Volgende dag in huis

TOP

Zeer mooie lampen met bijhorend spots. Zeer snel geleverd en mooie prijs.

Duidelijke communicatie in levering van back order

Goede en snelle levering van bestelde producten

Prima producten en snelle levering

De lampjes werden snel geleverd. We kregen wat ons was beloofd op de site. Bij t uitpakken bleek er een fitting kapot, deze werd ons dezelfde dag nog kosteloos opgestuurd. Dus wij zijn dik tevreden.

Snel en mooi spul

Eenvoudig in bestellen en snel in leveren

Snel, perfect en niet duur

Ik zocht naar een trafo voor mijn spotjes in de badkamer, die hadden jullie en werd al binnen een paar dagen geleverd en tegen een redelijk prijs.

Goed en snel

Ik kocht 5 armaturen en 5 spots. Snelle levering en mooi resultaat

Snelle en correcte levering

Goede communicatie en vlotte levering

Vragen via de mail werden zelfs in het weekend beantwoord. Prima prijzen en snelle levering.

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.