Goede website, makkelijke bestelprocedure en vlotte levering

Good service. Easy to order and pay.

I was enquiring about the delivery date of my order via email and received a prompt reply with all the information I need. Great customer service.

Positieve ervaring

Duidelijke website met mooie artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Supersnelle levering!

Producten snel geleverd!

Besteld, betaald geleverd

Ik heb besteld, betaald en comform afspraak heel snel geleverd. Precies zoals je het wil!

Goede prijs snelle levering

Ben zeer tevreden

Levering volgens afspraak.

Levering volgens afspraak.

Weinig communicatie

De kwaliteit van de geleverde spullen is echt TOP, jammer dat de communicatie niet optimaal is en ik 2x zelf moest navragen om een update te krijgen. Pro actieve communicatie door de leverancier bij vertraging in levering wordt door afnemers als zeer goed gewaardeerd, kost niets en levert veel op!

Uit steken doet wat het belooft

tevreden

goed assortiment

Keurige aflevering

Hele duidelijke website met snelle levering

Goede duidelijk te vinden website waar we snel vonden wat we zochten en deze producten snel thuis geleverd kregen.

Goede prijs kwaliteit/verhouding en snelle levering!

Goede prijs kwaliteit/verhouding en snelle levering!

zeer tevreden

Mooie lamp aangeschaft en snel en correct geleverd, top!

Tevreden

Tevreden met de communicatie en levwrin

Snelle levering, goede kwaliteit

Via de site kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. De zoek criteria waren duidelijk. De uiteindelijke levering was snel, goed verpakt en correct. De lampjes zijn van goede kwaliteit.

Uitstekende en snelle service

Lampen besteld! Volgende dag geleverd.. Helaas vanwege kleur retour snellen en makkelijke afwikkeling.

Ruim, mooi assortiment tegen scherpe prijzen

Positief. Website makkelijk te sturen en eens besteld houden ze u op de hoogte van de levering. Correct binnen beloofde termijn geleverd. Niks op aan te merken dus

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Artikelen waren zoals omschreven op de website. Verpakking van de goederen is goed en spullen werden snel geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

De order en lever service was perfect - product zelf nog testen !

De order en lever service was perfect - product zelf nog testen !

Beste deal, eenvoudige site en snelle levering!

Wij hebben Moderne Dim to Warm LED spot 3V zwart kantelbaar Besteld. Mooie spots. Op de site stond netjes dat de levering pas eind januari zou plaatsvinden. Dat zou 3 weken later zijn. Maar de spots waren al binnen een week thuis. Super bedankt!

vooral de klantenservice werkte goed

De webshop toonde een plaatje waarin het lampje voor de spotjes zichtbaar was, maar de lampjes moesten apart besteld worden. Dat kan beter! Met dank aan de klantenservice is dat opgelost.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel en goed

Bestelling zeer snel verwerkt en verstuurd. Op vrijdag besteld en in de avond al bericht dat de bestelling de volgende dag afgeleverd ging worden, perfect :-) Spullen zijn degelijk en mooi.

Prima.

Snelle levering en correcte afhandeling bestelling, voor vragen zijn ze goed bereikbaar met snelle respons.

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.