Snelle levering, goede kwaliteit

Via de site kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. De zoek criteria waren duidelijk. De uiteindelijke levering was snel, goed verpakt en correct. De lampjes zijn van goede kwaliteit.

Uitstekende en snelle service

Lampen besteld! Volgende dag geleverd.. Helaas vanwege kleur retour snellen en makkelijke afwikkeling.

Ruim, mooi assortiment tegen scherpe prijzen

Positief. Website makkelijk te sturen en eens besteld houden ze u op de hoogte van de levering. Correct binnen beloofde termijn geleverd. Niks op aan te merken dus

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Artikelen waren zoals omschreven op de website. Verpakking van de goederen is goed en spullen werden snel geleverd. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

De order en lever service was perfect - product zelf nog testen !

De order en lever service was perfect - product zelf nog testen !

Beste deal, eenvoudige site en snelle levering!

Wij hebben Moderne Dim to Warm LED spot 3V zwart kantelbaar Besteld. Mooie spots. Op de site stond netjes dat de levering pas eind januari zou plaatsvinden. Dat zou 3 weken later zijn. Maar de spots waren al binnen een week thuis. Super bedankt!

vooral de klantenservice werkte goed

De webshop toonde een plaatje waarin het lampje voor de spotjes zichtbaar was, maar de lampjes moesten apart besteld worden. Dat kan beter! Met dank aan de klantenservice is dat opgelost.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel en goed

Bestelling zeer snel verwerkt en verstuurd. Op vrijdag besteld en in de avond al bericht dat de bestelling de volgende dag afgeleverd ging worden, perfect :-) Spullen zijn degelijk en mooi.

Prima.

Snelle levering en correcte afhandeling bestelling, voor vragen zijn ze goed bereikbaar met snelle respons.

Beide lichtbakken zijn beschadigd geleverd, maar wel snelle service

Beide lichtbakken zijn beschadigd geleverd, waarschijnlijk heeft de pakketdienst hier mee gegooid waardoor beide bakken op de korte kant beschadigd zijn geraakt. Zeer nette service ondanks dat Luxar hier niets aan kan doen. Ik koop de volgende keer weer gewoon bij Luxar..!! Nogmaals bedankt voor de goede service ;-)

Uitsekend

Duidelijke uitleg op de site. Staat ook gelijk aangegeven welke lampen je bij kunt bestellen. Snelle levering en alles goed verpakt.

Goede service en informatievoorziening

We werden erg goed op de hoogte gehouden van onze bestelling. Helaas was een deel niet op voorraad maar hier werd netjes over gecommuniceerd. Op verzoek kregen wij een deellevering zodat wij wel verder konden met onze installatiewerkzaamheden, TOP!

Goede prijs, prima assortiment en nette levering

Goede prijs, prima assortiment en nette levering

Prima bedrijf.

Snel, goed, duidelijke communicatie en uitstekende kwaliteit

Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt en afgehandeld

Ik bestelde inbouw spots en kwam er later achter dat ik nog stroomkabel nodig had. Gelukkig was ik nog op tijd om dit aan te geven waarna de bestelling werd aangepast en in zijn geheel werd verzonden De volgende dag werd alles keurig bezorgd en kon ik het installeren. De spotjes zien er echt mooi uit en zijn van goede kwaliteit. Bedankt voor de snelle en goede service, zowel telefonisch als via de mail.

Goede lampen snel in huis tegen een mooie prijs

Blije klanten zijn wij. Bedankt hoor.

Snel en netjes

Binnen 1 week geleverd. Goede prijs en veel keuze.

Snelle reactie en levering

Goede ervaring

Prima spul. Geleverd volgens afspraak

Alles volgens afspraak.

goed product snelle service

goed product snelle service

prima service

Snelle levering, goed verpakt!

Goede omschrijving van artikel. Snelle levering en goede klantensenvice

Goede ervaring, kom graag terug!

Mooie lampen en Snel geleverd! Een aanrader om hier veilig en vertrouwd uw product (en) te kopen .

Netjes en op tijd geleverd

Makkelijk bestellen en de spullen zijn op tijd en compleet aangekomen

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.