Goed geregeld

Netjes ingepakt. Op tijd verzonden. Goed product

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Alles prima

Bestelling en levering vlot en prima geregeld. Geleverd wat is gevraagd en alles werkt thuis ook weer perfect

Top producten

En scherpe prijzen

Snelle service! En mooie lampen!

Snelle levering! En goede kwaliteit lampen

Bestelling snel in huis en goed verpakt.

De levering volgde snel.

Geleverd volgens mijn verwachting.

Geweldige service en goed product

De geleverde producten die wij geleverd hebben gekregen zijn zoals verwacht. De website toont goede foto's.

Gewoon een top zaak

Meerdere keren hier besteld en altijd keurig op tijd geleverd. Scherpe prijzen en goede producten.

Goede service en snelle levering!

Super tevreden over snelle afhandeling van mijn bestelling. En uiteraard blij met de opbouw spots. Mooi en stijlvol.

Prima bedrijf

De contacten die ik heb gehad verliepen allen per mail. Hier werd vrijwel direct op gereageerd en goed op geacteerd.

Goed product voor zeer goede prijs

Levering binnen 2 werkdagen. Heel goede prijs voor een goed product. Komt in stevige verpakking. Kortom reden voor vaker bestellen

Bestelde artikelen binnen 2 dagen bezorgd.. Goede bezorgservice, ook de mogelijkheid op het laatst moment de afleveradres wijziging in te voeren...

heel goed mee gedacht

niet de juiste trafo kon zonder problemen retour

Prima,niks mis mee

Zeer snelle levering. Duidelijke mails bij elke stap. Lamp gevoelig voor krassen maar dat ligt aan de fabrikant. Jammer dat je op de site niet kan zien hoeveel voorraad er is. Was dus een gok met bestellen maar gelukkig de volgende dag in huis.

Snelle levering en goed verpakt

Heel blij met onze nieuwe spots

Goede goede prijs voor een mooi product

Prachtige wandlampjes binnen in 1 dag. 1 lampje was helaas beschadigd maar heb snel een nieuwe geleverd gekregen.

tevreden

als goed volgens verwachting

Snelle levering, mooie lampen na wens!

Snelle levering, mooie lampen en goed resultaat!!

Moeten de puntjes nog even op de i zetten.

Bestellen gaat makkelijk maar voor mij is het lastig in te schatten met welk type led tl-buis je welk licht krijgt. 4 x 14.5 watt geeft in dit geval onvoldoende lichtopbrengst in de demo ruimte. Levertijden komen niet overeen met de datum die op de bevestiging staat. Blijven vragen om een beoordeling kan soms niet wenselijk zijn.

Prima service, product snel ontvangen

Kwaliteit van de lamp was goed en snel ontvangen.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Duidelijke communicatie en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Naast goede kwaliteit en snelle levering ook direct een reactie op een vraag (zelfs nog in de avond en dat is een uitstekende service)

Super blij met mijn nieuwe zwarte plafondspots!

Erg tevreden over de bestelde spots. Keurig verpakt en snel verzonden.

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.