Zeer positief.

duidelijke productinformatie, gevolgd door snelle correcte levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Snelle levering, goede producten.

Snel en goed

Ook in Corona-tijd stipt op tijd de juiste artikelen geleverd. Netjes verpakt, artikelen zien er professioneel uit.

Super snelle levering en goed verpakt!!

Zes dure led-lampen besteld. Binnen 1 dag keurig netjes geleverd.

Uiteindelijk top!

8 stuks grondverlichting besteld. Corona tijd, dus duurde even Helaas geen levering en in account geen duidelijkheid over levering. Wel dat ontvangen was, maar geen track & trace van mijn levering. Na 5 dagen toch maar even bellen of ik vergeten was Aansluitend gebeld en vriendelijke dame gaf aan dat men met mij contact zou opnemen over de status van mijn bestelling. Geen contact, maar twee dagen erna de mooie levering. Alle begrip en een tevreden klant!! Tip: probeer helder te zijn over de levering en licht in gedurende de stappen. Timmer deze stappen technisch goed dicht om de klant tijdig, duidelijk en goed te informeren. Zoom in op track& trace proces. Daar is ruimte voor verbetering. Alle begrip hoor, dus de volle score. Succes en tot volgende keer!

Mooie lampen

10 lampjes besteld voor aan onze schutting en tuinhuis. Ondanks dat ze op voorraad stonden op de website bleek bij navraag na paar dagen dat ze pas 1 week later weer zouden binnenkomen. Uiteindelijk op dag af vd week, de lampjes in goede orde ontvangen. We zijn er blij mee.

Mooi product

Lamp gekocht, voor de scherpste prijs op internet. Wel bepaalde producten op de site en anderen weer niet. Selectie producten bijzonder. Maar super blij met lamp

goede kwaleit,, uitstekende service

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle bezorging!

Duidelijke site, snelle bezorging en prachtige lamp! Had de eerste dag al een compliment van iemand die oog had voor design!

Geen retour

We wachten nog steeds op retourformulier om de lamp terug te sturen

Bestelling was snel geleverd. De lampen die ik gekocht heb staan prachtig!!

Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen.

Al twee keer tuinverlichting besteld bij deze webshop. Alles verloopt naar wens en product stelt niet teleur. Bestel voor mijn schoonouders straks ook wat mooie tuinverlichting.

Vlotte levering.

Eindelijk de lamp gevonden waar ik reeds lang naar zocht

Opbouwspot voor een goede prijs, communicatie soms onduidelijk

Via Google kwam ik bij Luxar terecht. Ze hebben hier de opbouwspot die ik zoek, tegen een nette prijs. Het bestellen verliep gemakkelijk. Daarna kreeg ik echter geen informatie over de bestelstatus terwijl op de website stond dat levering in 1 a 2 dagen wordt nagestreefd. Vervolgens heb ik zelf geïnformeerd naar de status en kreeg daarop geen reactie op mijn mail, maar wel werd de status aangepast. Geen probleem, want daarmee wist ik voldoende. Er werd een track & trace code toegezegd die ik niet gekregen heb. De pakketbezorger trof ons niet thuis aan en had geen briefje in de brievenbus gedaan. Ik informeerde bij Luxar en kreeg 's avonds laat nog antwoord, met de track & trace code daarin. Daarmee kon ik zien waar het bezorgd was. Al met al ben ik tevreden en ik ga zeker nog bestellen bij Luxar. De communicatie na bestelling mag nog iets beter. De snelheid vond ik niet van belang, als ik maar weet waar ik aan toe ben. Dat ging nu nog niet helemaal goed.

Mooie lichtbronnen voor een scherpe prijs

Super tevreden over mijn lichtbronnen. Snelle levering en goed verpakt.

Internet verkoop zoals het hoort

Snelle levering en mooie producten!!

Kwaliteit van de lampen is goed! Alles snel geleverd. Zeer tevreden

Uitstekende verlichting en service voor een prima prijs!

Uitstekende verlichting en service voor een prima prijs!

Snelle levering/ perfect

Ik had snel een transformator nodig voor mijn hanglamp. Werd al een dag na bestelling geleverd. En de lamp hangt al weer.

Afspraken worden nagekomen

Heb mooi product besteld en is naar verwachting en afspraken netjes bezorgd.

Snelle levering, correcte prijs

Snelle levering van kwalitatief produkt tegen correcte prijs

Correct op allevlakken

Bij het zoeken van een spots kwam ik op jullie site het goedkoopste uit.. ik zei bij mezelf hoop dat ik dit positie mag ervaren als ik hier bestel. Mijn vertrouwen heb je alvast gewonnen.. Korte en correcte levering gehad met de beste prijs die ik maar kon vinden. Bij dezen dank ik jullie team! Mvg Gino.

Veel keuze, goede prijs!

Vlotte ervaring tijdens het online shoppen, goede communicatie over de verwerking en afhandeling van de bestelling en tenslotte ook goede en correcte levering. En dit allemaal voor de juiste prijs

Goede service, bezorging kan beter

Bestelling kon ik gelukkig na betaling soepel wijzigen. Producten goed verpakt geleverd. Alleen werd een lampje in een eerste zending verzonden en pas bij navragen het armatuur in een tweede zending nagezonden. Zonde voor milieu, gelukkig wel snel opgelost!

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.