Snelle afhandeling

Nog geen tijd gehad voor het geleverd product te plaatsen

Zeer goed en vlot

Mooie lampen voor een goed prijs. Vlotte levering

Geen duidelijke communicate - Prijs en verzending

Bij het uitchecken kwam ik er pas achter dat de prijzen excl. btw waren. Dit was mij in eerste opzicht niet duidelijk. Vervolgens was ik verplicht een account aan te maken. Als ik op de link klik van mijn bestelbevestiging moest ik eerst inloggen, na inloggen wist hij me niet goed naar mijn bestelling te leiden (bestelling niet gevonden). Vanaf het moment van verzenden kreeg ik géén track en trace code. Ik weet dus niet wanneer ik mijn pakketje kan verwachten.

Goede kwaliteit en snelle levering

Top artikelen. We hebben spotjes besteld en wand lampen voor in de overkapping.

Snelle en duidelijke communicatie

De Mail met de Track en trace code was niet bij mij binnen gekomen. Toen ik een bericht had gestuurd, was het pakket al onderweg en had ik binnen een 3 uur al een reactie!

gewoon zoals het hoort, correct afgehandeld

Zoals ik verwachte, correct.

Perfecte afhandeling van de aankoop.

Duidelijke website, juiste prijs en correcte afhandeling, zelf bij defect toestel goede nazorg.

dat wat ik besteld heb kwam.

het bestelde voldeed volkomen aan het bestelde, het was goed. zo door gaan.

Mooie lampjes

Aan het begin was er wat miscommunicatie rondom de verzending maar dat is goed opgepakt door de helpdesk van Luxar. Lampjes zijn ontvangen en zien er prima uit.

Uitstekende service en snelle levering

Veel uitzoek voor een goede prijs; uitstekende service bij een kleine fout van mijn kant bij het bestellen en producten worden zeer snel geleverd. Aanrader!

Snel, correct, kwaliteit

Super, mooi

Mooie lampen, schappelijke prijs.

Mooie spits gekocht voor in de tuin. Precies als verwacht.

Super verder geholpen , besteld 9 stuks en 1 was defect en dit werd zeer netjes oplgelost Merci

Snel geleverd en goed verpakt

Vlot en kwaliteit. Aanrader

Snelle levering. Zeer tevreden met bestelde lamp.

Uitstekende prijs kwaliteit en design!

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en top design!

Prima advies, vlotte levering

Prima advies, vlotte levering

Snelle correcte service!

Fijne website, veel keuze, snelle levering, correcte prijzen. En als je een vraag hebt, heb je snel antwoord.

Meedere malen iets besteld en zeer tevreden

Heb hier al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd op tijd en netjes afgeleverd. Ook zeer scherpe prijzen, zeker een aanrader om hier uw bestelling te plaatsen.

Goed en snelle levering

Goede site, goed verpakt en een snelle levering

Snelle levering, goede correspondentie

Goede website, eerlijk en duidelijk. Snelle levering prima product

Vlotte levering

Mijn bestelling armaturen werd vlot geleverd en kwaliteit ervan is goed.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, mooi product, snelle reactie op mijn vraag.

Echt super trendy lampen

Snel geleverd en precies zoals verwacht. Aanrader!

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.