Eerder besteld bij luxar.nl en is gewoon top

Mooie voordelige producten.

Snel en goede kwaliteit

Snel met verwerken van de order en leveren.

Hier vond ik wat ik nodig had

Ik zocht een spotje dat slechts 6 cm breed mocht zijn. Luxar bleek dat te hebben. Ik hoop dat het een aanwinst wordt in de vernieuwde badkamer.

Artikel snel geleverd

Super service!!

Heel erg tevreden! Snelle reactie via e-mail!

Goed product, mooi, snelle levering

Goede service na beschadigde levering

Koepellampen besteld. Prachtig, maar levering duurde lang. Ik moest weliswaar zelf hierover bellen, maar werd wel vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over beschadigde levering die over gespoten moest worden. Voor de zeer scherpe prijs via Luxar vond ik dit acceptabel. Die prijs was namelijk nergens zo scherp. Uiteindelijk zeer tevreden met product, goed opgelost, maar had iets sneller gekund.

Zéér snelle levering

Goede voorlichting en te woord gestaan!

Prima service en alles snel geleverd.

Snel bezorgd goede prijs met een groot aanbod

Wat ze over zichzelf zeggen, maar ze meer dan waar. De bezorging ging prima. Uit het grote aanbod heb ik een goede keuze kunnen maken die ik nergens anders voor deze prijs tegen kwam.

nette afhandeling

levering prima, netjes verpakt. Alleen lijkt het op de afbeelding op de website dat de spot kantelbaar is, dat heb ik nog niet kunnen reproduceren. Als verbeterpunt de verwachte levertijd aangeven, nu kreeg ik alleen melding op de dag zelf van de bezorging

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van het product, kwaliteit van de armaturen voldeed aan mijn verwachtingen.

Tot nu toe zeer tevreden

Mijn bestelde lampen waren tijdelijk niet voorradig. Dit werd meteen opgepakt en ik kreeg een goed alternatief tegen bijbetaling aan een scherpe prijs aangeboden. Dit heb ik geaccepteerd en de lampen werden binnen 3 dagen geleverd. Ze zijn geplaatst en tot nu toe zeer tevreden

Goede uitleg en snelle reactie

Bij vragen een snel en duidelijk antwoord

Goede communicatie en snelle verzending

Product was niet meer op voorraad en direct een alternatief aangeboden gekregen. Snelle verzending en mooi product. Kortom helemaal tevreden

Klantvriendelijk

Prima, goed gesorteerde website. Snelle levering en een extra vermelding voor de professionele, verzorgde verpakking...kunnen een heleboel websites een voorbeeld aan nemen....!

Deskundig advies en snelle levering

Meerdere inhoudelijke vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Snelle levering incl. Track&Trace.

Snelle levering tegen een correcte prijs

10 spots besteld rond eindejaar. Deze werden vlug geleverd ondanks verlof en feestdagen. De prijs was lager dan bij brico planet, waar ze trouwens niet meer op stock waren. Topservice

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

De lamp werd snel geleverd en was uitstekend verpakt. De lamp is prima van kwaliteit en mooi van vormgeving.

Duidelijke product omschrijving en snelle levering.

Duidelijke product omschrijving en snelle levering.

Mooie armaturen en keurig optijd geleverd

Bij mijn vorige zending was één armatuur defect, dit is door Luxar onmiddelijk vervangen. Daarom heb ik opnieuw bij Luxar besteld, natuurlijk ook omdat het mooie armaturen zijn.

ik wacht nog op levering

Bij de opmerkingen geschreven om te leveren op 11/12. Ik wacht nog steeds!!!! Vrijdag is de oplevering

Zeer meedenkend

Bij Luxar denken ze heel erg mee. Bij de aanschaf van een LED dimmer met lampjes hadden we allerlei losse onderdelen nodig. We zagen door de bomen het bos niet meer, maar we kregen een uitgebreide mail met advies wat we konden aanschaffen. Toen de trafo niet goed werkte kregen we zonder vragen direct een nieuwe toegestuurd en geen enkele vraag is hen teveel.

Mooi sterk product

Ziet er solide uit snelle levering Aanrader

Kerkenbos 1063 M

6546BB Nijmegen

Over Luxar | Helder in Licht

Lampen en verlichting voordelig online kopen bij Luxar.nl Luxar is groothandel voor de professionele LED verlichting, we zijn gespecialiseerd in project verlichting voor de installateur maar ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u installateur log dan in om uw prijzen te zien. Luxar heeft een groot aanbod aan verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Wij leveren snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Met onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd voordelig verlichting aanschaft. Ons assortiment bestaat uit zowel functionele basisverlichting en zeer mooie sfeervolle design lampen voor woning of bedrijf. Wij verkopen hoge kwaliteit LED verlichting, hanglampen, plafond opbouw lampen, badkamer verlichting, dimbare LED lampen en een uitgebreid assortiment plafond inbouwspots maar zijn ook sterk in winkel verlichting, rail verlichting, kantoorverlichting, en buiten verlichting. Heeft u projectverlichting nodig of een lichtplan, neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw verlichting. Welkom in de online shop van Luxar | Helder in Licht.